De Teamleader Blog

Com&Co over digitalisering bij kmo's: "Zoek tools die je snel in de vingers hebt."

In 2016 maakte Com&Co de overstap van tal van manuele werkprocessen naar Teamleader. Zaakvoerder Ilse trekt hier 3 lessen uit voor andere kmo’s.

Meer lezen

E-invoicing: klaar voor 2017!

2017 is slechts een maand van ons verwijderd, en zoals elk jaar veranderen er op 1 januari weer een heleboel regels. Eén van die regels betreft het elektronisch factureren naar de overheid.

Meer lezen

Digitalisering bij kmo’s: zo ontdek je de ideale tools voor 2017

Voor heel wat kmo’s brengt digitalisering vragen en kopzorgen met zich mee. Deze 4 tips scheppen klaarheid voor de keuze van de juiste tools.

Meer lezen

Teamleader wint finale en wordt Beloftevolle KMO 2016-2017!

Na Beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen, werd Teamleader meteen ook verkozen tot Beloftevolle KMO 2016-2017. En dat op de Dag van de Ondernemer!

Meer lezen

“Failing forward”: falen en opstaan als internationale scale-up

Ondernemen gaat met falen en opstaan. Dat weten wij maar al te goed: bij onze internationale groei kwamen heel wat hindernissen kijken. We belichten de belangrijkste i.h.k.v. de Dag van de Ondernemer.

Meer lezen

Teamleader haalt nieuwe investering van 10 miljoen euro op

Teamleader ontvangt een nieuwe kapitaalsinjectie van 10 miljoen euro. Een nieuw hoogtepunt in een meer dan fantastisch 2016!

Meer lezen

10 tips om het beste te halen uit al je business events

Elk bedrijf heeft een lijst met business events op de agenda staan, maar hoe haal je het beste uit elke beurs en ieder event voor een optimaal rendement?

Meer lezen

Infographic: 10 tips om het beste te halen uit al je business events

Conferenties, beurzen & events zoals Web Summit zijn enorm waardevol voor bedrijven. Maar hoe haal je er het meeste uit?

Meer lezen

Help iemand Teamleader worden (en word er zelf voor beloond)!

Het is zover: vandaag lanceren we met veel plezier het gloednieuwe Referral-programma!

Meer lezen

Teamleader verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen!

Op maandag 24 oktober werd Teamleader door UNIZO Oost-Vlaanderen verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen. We blikken even terug!

Meer lezen