De Teamleader Blog

Com&Co over digitalisering bij kmo's: "Zoek tools die je snel in de vingers hebt."

In 2016 maakte Com&Co de overstap van tal van manuele werkprocessen naar Teamleader. Zaakvoerder Ilse trekt hier 3 lessen uit voor andere kmo’s.

Meer lezen

Sales Care: “Dit was precies wat we nodig hadden.”

Teamleader stelt online marketingbureau Sales Care in staat tot ambitieus projectmanagement, zonder het overzicht te verliezen. Lees hier hun verhaal!

Meer lezen

Blast! Media: "Overzichtelijk, zonder al te veel onzin."

Blast! Media was niet echt op zoek naar een CRM-systeem, tot ze Teamleader tegenkwamen. Nu werken ze veel efficiënter voor weinig geld.

Meer lezen

Textwerk: "Voor compacte bedrijven met veel opdrachten is Teamleader de beste CRM."

Vertaalbureau Textwerk vond in Teamleader een CRM die aanbiedt waar ze zelf voor staan: snel, efficiënt en betaalbaar. Lees snel verder!

Meer lezen

MYPUP: "Teamleader was voor ons dé manier om op een gestructureerde en professionele manier aan de slag te gaan."

MYPUP helpt duizenden gebruikers pakketten eenvoudig verzenden en ontvangen op kantoor. Teamleader gaf hen meer structuur en professionaliteit.

Meer lezen

Well Played: "Al van bij het begin helpt Teamleader ons gezond groeien."

Het Gentse animatiebedrijf Well Played is stevig aan het groeien. In Teamleader vonden ze de perfecte partner om dat proces te ondersteunen.

Meer lezen

Skillseeker: "We zochten een foolproof systeem dat onze sales én customer care ondersteunt."

Skillseeker zocht een systeem om hun salesprocessen te optimaliseren. Hebben ze in Teamleader gevonden wat ze zochten? Lees het hier!

Meer lezen

Op bezoek bij Qubrik: "Onze sales werken heel zelfstandig."

Qubrik maakt naam in beleggingsvastgoed met realistisch rendement. Hoe helpt Teamleader hen hierbij? Wij spraken met medeoprichter Danny Anthoons!

Meer lezen

Op bezoek bij Bits & Pieces: "We werken veel proactiever."

Tijd voor een nieuw partnerverhaal: Bits & Pieces uit Herentals helpt KMO’s en kleinere ondernemers met IT-maatwerk. Co-zaakvoerder Jimmy Goormans: "Toen we extra mensen zochten, was een CRM-systeem plots zeer actueel."

Meer lezen

Op bezoek bij Cogetix: "Een openbaring voor onze klanten."

Vanuit het geloof dat cloud computing de IT-wereld voorgoed zal veranderen, biedt Cogetix innovatieve IT-oplossingen aan KMO’s. Hoe en waarom gebruiken zij Teamleader? Wij spraken met oprichter Kristof Boden!
Meer lezen