De Teamleader Blog

Work Smarter 2017: Onze keynote speakers

11 mei is het zover: dan gaat de tweede editie van Work Smarter door in de Art Cube in Gent. Ook dit jaar willen we daar professionals uit verschillende sectoren samenbrengen om het te hebben over de evolutie van de werksfeer. 4 keynote speakers zullen ons doorheen de dag uitdagen om na te denken over wat ‘work smarter’ eigenlijk betekent:

Meer lezen

Nieuwe versie LinkedIn-plugin

Goed nieuws! De Teamleader LinkedIn-plugin kreeg een grondige update en is vanaf nu ook compatibel met de nieuwe lay-out van Linkedin.

Meer lezen

Wat is succes en hoe bereik je het samen met je medewerkers?

Wat heeft de tevredenheid en het persoonlijk succes van je medewerkers te maken met je bedrijf? Veel, zo blijkt steeds vaker. Nieuwe methodes van werken moedigen zelfontplooiing aan en hebben  op die manier ook een positieve invloed op de productiviteit.

Meer lezen

Gegevens online bewaren: met je kmo in de cloud?

Kmo’s twijfelen of gegevens online bewaren voor hen is weggelegd. Toch is het een absolute do voor je kmo. Voordelen zijn namelijk troef. Vooraleer kmo’s er volmondig voor gaan, blijven ze jammer genoeg nog met te veel drempels en onzekerheden zitten.

Meer lezen

Leren uit je eigen data: tips voor kmo's

Al eens iets gehoord over het belang van data? Leren uit je data kan een grote rol spelen in de toekomst van je bedrijf. Daarom vertellen wij je hoe je data kan verzamelen, analyseren en er het meeste uithalen als kmo. 

Meer lezen

Welke impact heeft diversiteit op jouw onderneming?

Diversiteit wordt te vaak gezien als een probleem, terwijl het juist een aanwinst is. Sihame El Kaouakibi wil verscheidenheid op de werkvloer aanmoedigen en roept daarbij op tot meer sociaal ondernemerschap. 

Meer lezen

Digitaliseren: enkel voor jonge en hippe bedrijven?

Digitaliseren werkt, in elke sector. Wij gingen te rade bij een aantal Vlaamse kmo’s, en luisterden naar hoe zij hun eerste digitale stappen maakten. Lees mee.

Meer lezen

Taakgedrag bij projecttemplates

Ben je een fervent gebruiker van de projectmodule en heb je vaak gelijkaardige projecten? Dan maak je waarschijnlijk al gebruik van de projecttemplates binnen Teamleader.

Meer lezen

Waarom is het in je huiskamer 2017 maar op kantoor nog 1998?

Je bedrijf digitaliseren is een beetje als de lenteschoonmaak doen. Iedereen weet dat het moet gebeuren, maar niet iedereen staat er om te springen.

Meer lezen

4 manieren om je administratie tot een absoluut minimum te beperken

Administratie: het is een noodzakelijk kwaad, dat echter al gauw je hele agenda opslorpt. Aangezien tijd geld kost, wordt je administratie regelen zo een tijdrovende en dure bedoening. Hoog tijd om dat drastisch terug te schroeven.

Meer lezen