Teamleader Blog Article

Work Smarter: 6 redenen waarom jij hét event voor ambitieuze kmo’s niet mag missen!

Robin Van Cleemput Robin Van Cleemput on 4-mrt-2020 12:45:57 in Work Smarter

Work Smarter: 6 redenen waarom jij hét event voor ambitieuze kmo’s niet mag missen!

Nog maar 2 maanden tot Work Smarter. Spannend, niet? Hier zijn 6 redenen waarom je Work Smarter niet wil missen.

1. Een topaffiche met 20 erg interessante sprekers

Net als vorig jaar zorgen we voor een topaffiche. Het is uitkijken naar enkele fantastische namen, waaronder...

  • Saskia Van Uffelen over ‘durven voor morgen’.
  • Karl Gilis met een aparte kijk op customer experience. Volgens Karl zijn bedrijven te zeer gefocust op hoge klantentevredenheid.
  • Jeroen De Flander over de wetenschap van succes en de ‘art of performance’.
  • Marnick Van den Broeck over communiceren met impact: ‘how to stand up to stand out’.
  • Jeroen De Wit over het kmo-landschap en de rol van Teamleader daarin.

Hier lees je er meer over. Binnenkort onthullen we nog meer toppers. Wat dacht je van een legendarische sport-ondernemers, een populaire tv-ondernemer of een goedlachse topondernemer uit Nederland? 

2. Een Teamleader-team dat de hele dag voor je klaar staat

WS_BE_20_Blog_Inline13

Ons hele team is van de partij op Teamleader. Zo is er een stand waar je de hele dag terecht kan met alle vragen over Teamleader of integraties. Daarnaast is er net als vorig jaar ook een heus Teamleader Stage. Daar geven we voortdurend demo’s, delen we info over efficiënt werken, beantwoorden we vragen en lichten we onze product roadmap voor 2020 toe. Dit zowel voor ons Teamleader-product (geschikt van 2 tot 10 mensen) als voor Yadera by Teamleader (gericht op grotere agencies van meer dan 10 mensen). Je komt dus alles te weten over ons, onze software en onze toekomstplannen.

Trouwens, ben je klant en wil je weten hoe je nog meer uit Teamleader haalt? Ons supportteam is er de hele dag om jou één op één te helpen. Je kunt je afspraak van te voren online inplannen. Wil jij zeker zijn van een plek? Mail ons alvast op worksmarter@teamleader.eu.

3. Een netwerkapp en -zone, zodat je uitstekend contacten kan leggen

Tijdens Work Smarter komen honderden ondernemers bij elkaar. Zo zitten er altijd potentiële klanten én concullega’s tussen die je kunt spreken. Laat die kans niet schieten. Met onze netwerkapp maak jij van te voren al afspraken met de mensen die jij graag wilt leren kennen. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal soepel loopt tijdens het evenement, in een speciaal daarvoor ingerichte netwerkzone.

4. 5 podia, zodat je zelf je dag kan samenstellen

Tijdens Work Smarter bepaal je zelf hoe je dag eruit ziet, om zo met écht relevante inzichten naar huis te gaan. Wissel keynotes op het grote podium af met kleinere break-outsessies naar keuze: verzamel handige tips op de Get Stuff Done Stage, luister naar inspirerende groeiverhalen op de Growth Stage en leer professioneler werken met onze software op de Teamleader Stage. Het Partner stage is gericht op onze distributie- en commissiepartners. De hele dag door geven we hier informatie door die hen toelaat een betere service te kunnen geven aan hun klanten. Work Smarter is van 10 tot 17 uur gevuld met interessante sprekers. En nadien drinken we er samen eentje.

5. Een partnerzone, groter dan ooit 

WS_BE_20_Blog_Inline14

Onze partnerzone is groter dan ooit. Ruim 30 partners zijn van de partij om jou te helpen om slimmer te werken. Of dat nu gaat over digitalisering, HR, leadgeneratie, boekhouding of integraties met je Teamleader software. Bij elke stand steek je vast iets op. Er is zelfs een boekenstand van Lannoo en een mediasalon van Kanaal Z.

6. Een aantal aankondigingen die je zeker niet mag missen...

Op Work Smarter vallen naar goede gewoonte een aantal aankondigingen te rapen. Nieuwe productlaunches zullen er zoals steeds zeker zijn, maar dit jaar hebben we ook nog een aantal forsere verrassingen aan te kondigen. Stay tuned, misschien lichten we binnenkort al een tipje van de sluier.

Koop hier je Work Smarter Ticket