Teamleader Blog Article

7 nieuwe Marketplace-integraties voor jou

Benny Waelput Benny Waelput on 22-sep-2017 10:08:33 in Digitalisering & Productiviteit

7 nieuwe Marketplace-integraties voor jou

De afgelopen zomermaanden hebben we niet stilgezeten: maar liefst 7 nieuwe integraties vervoegen onze Teamleader Marketplace. Dat heeft zeker en vast iets te maken met onze nieuwe Build-pagina die het mogelijk maakt om je eigen Teamleader-integraties te bouwen...

Ontdek hieronder wat er nieuw is en welke integraties jou kunnen helpen om je ervaring met Teamleader nog te verbeteren!

  1. Outlook add-in voor email tracking
  2. Hivemind manual & playbook creation
  3. Wordpress web form
  4. Samson IT Voice over IP
  5. Go Integrator Voice over IP
  6. Invantive Suite business intelligence tools
  7. Winbooks on Web


1. Outlook add-in voor email tracking

outlook add-in app

Met onze nieuwe Outlook add-in kan je gemakkelijk nieuwe contacten en bedrijven van je mailbox rechtstreeks aan je Teamleader-account toevoegen. En er is nog meer: je kan ook je email conversaties rechtstreeks aan het juiste contact koppelen. Op deze manier sla je alle belangrijke informatie in één plaats op. Je verkooppersoneel en klantendienst zullen je dankbaar zijn. 

Bekijk de app.

2. Hivemind manual and playbook creation

Hivemind appIs je bedrijf in volle groei? Dan heb je misschien al de nood aan workflows, playbooks en processen ontdekt. Hivemind biedt een oplossing voor de creatie, uitvoering en optimalisatie van deze processen. Door Hivemind aan Teamleader te koppelen, kan je bijvoorbeeld een playbook voor je verkoopteam maken om elke nieuwe lead op te volgen. Als je dit dan nog eens met een chat app zoals Slack combineert, ben je gerust dat iedereen in real time op de hoogte is van de vooruitgang!

Bekijk de app.

3. Wordpress web form

wordpress app

Heel gelijkaardig met onze bestaande Web2Lead-integraties biedt het Wordpress web form je de mogelijkheid om contactformulieren te maken en rechtstreeks te linken met je Teamleader-account. Plaats een Wordpress form op je website en zorg voor meer binnenkomende leads. Genereer automatisch een deal van zodra een contract zijn gegevens op je website invult en sluit een nieuwe verkoopkans!

De app mag je binnenkort in onze Marketplace verwachten.

4. Xelion Voice over IP by Samson IT

xelion-pwered-by-samsonit.pngHet nieuwste lid in onze Voice over IP familie is Samson IT die telefonie recht vanuit je browser aanbiedt. Met één klik kan je leads, contacten, partners en klanten opbellen rechtstreeks vanuit je Teamleader-account, op voorwaarde dat je hun telefoonnummer uiteraard hebt. 

Bekijk de app.

5. GoIntegrator Voice over IP

Go Integrator.png

Nog een andere Voice over IP provider vervoegt de familie. GoIntegrator is een bekende speler in de VoIP-markt en integreert al met honderden andere tools die ervoor zorgt dat je contacten rechstreeks vanuit je CRM database kan bellen. 

Bekijk de app.

6. Invantive Suite business intelligence tools

Invantive app

Invantive zorgt ervoor dat je meer uit je Teamleader-data kan halen. Ze bieden een groot aanbod van tools en integraties aan zoals Word, Excel, Outlook, Query tool, enzovoort. Als je meer inzicht in je data nodig hebt, is Invantive de oplossing! 

Bekijk de app.

7. Winbooks on Web

Winbooks app

Boekhoudtool Winbooks is een bekende speler in de Belgische bedrijfswereld. Met de integratie tussen de Winbooks on Web cloudoplossing en Teamleader kan je gemakkelijk je Teamleader data aan je Winbooks for Web synchroniseren: contacten en bedrijven, facturen en betaalstatussen zijn onmiddellijk beschikbaar in beide tools.

De app mag je binnenkort in onze Marketplace verwachten. Wens je graag al wat meer informatie? Op dinsdag 10 oktober organiseert Winbooks in samenwerking met Teamleader een evenement om de nieuwe koppeling officieel voor te stellen. Schrijf je in via deze pagina.

We zijn ervan overtuigd dat je zal vinden wat je nodig hebt om je in je dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Als dat op dit moment nog niet het geval is, maak je dan zeker geen zorgen: we updaten continu onze Teamleader Marketplace met nieuwe integraties.

Check zeker ons aanbod van meer dan 100 apps!

Ga naar de Marketplace