Teamleaders populairste integraties voor agencies

De Teamleader Marketplace biedt heel wat integraties aan met verschillende productiviteitstools. Maar meer integraties gebruiken, betekent helaas niet altijd dat je slimmer werkt. Wij zijn hier om je tijd te helpen besparen, dus geven we je een lijstje met de populairste integraties bij agencies.

Word sneller betaald dankzij deze integraties

Niemand houdt ervan om op betalingen te wachten. Heb je net een dienst geleverd aan je klant? Dan wil je liefst zo snel mogelijk betaald worden. En daar kan Teamleader je zeker bij helpen.

Teamleaders integratiefonds - 6 maanden later

Met integraties vermijd je dat informatie verloren gaat, kan je makkelijker informatie delen en efficiënter (samen)werken. Dat was dé reden waarom we op 16 mei 2018 het Integratiefonds lanceerden. Vandaag, een paar maanden later, maken we de stand van zaken op en ontdekken we welke integraties ondertussen gebouwd zijn.

Waarom we een nieuw facturatieoverzicht bouwen in Teamleader

avatar Benny Waelput on 15-okt-2018 10:00:00 in Product Updates

In onze roadmap voor 2018 kondigden we naast extra functies ook een pak geplande makeovers aan. Eén van de grootste veranderingen - misschien zelfs dé grootste - was het nieuwe design voor het facturatieoverzicht. Het is tijd om je te tonen waar we aan werkten en je te vertellen wat je nog mag verwachten in de toekomst.

Informatiesilo's binnen je onderneming: hoe laat je ze verdwijnen?

Bedrijven gebruiken meer tools dan ooit om een brede waaier aan taken uit te voeren. Handig, maar toch heeft het een nadeel: het risico op informatiesilo’s. Lees snel verder en kom te weten hoe je dit probleem vermijdt.

Partners for Design: “Dankzij de integratie met ClearFacts hebben we nu altijd inzicht in onze boekhouding.”

Web agency Partners for Design vereenvoudigde de administratie met Teamleader, maar ging ook slimmer boekhouden dankzij de integratie met ClearFacts.

Lemon Companies: "Teamleader hielp ons financieel groeien"

Met een team van meer dan 20 mensen vertrouwt Lemon Companies nog steeds op de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van Teamleader.

Wat mag je verwachten van ons product in 2018?

avatar Tom Schouteden - CTO on 19-aug-2018 17:04:00 in Product Updates

  UPDATE: We lanceerden deze blogpost eerder om je een idee te geven van Teamleaders plannen in de komende maanden. We gaven toen al aan dat een roadmap altijd onderhevig is aan veranderingen. Zes maanden later vertellen we je dus graag waar we inmiddels staan.

Multi-currency: een must voor je internationale klanten

avatar Benny Waelput on 17-aug-2018 14:16:26 in Digitalisering & Productiviteit

Door de toenemende globalisatie kopen mensen steeds meer online of in het buitenland. De kans wordt dus steeds groter dat ook jouw onderneming internationale klanten aantrekt.

Multi-currency in Teamleader: moeiteloos verkopen aan buitenlandse klanten

avatar Benny Waelput on 13-aug-2018 10:24:18 in Product Updates

Verkoop je vaak aan landen buiten de eurozone? Dan heb je geluk: Met Teamleader kan je eenvoudig offertes en facturen instellen in alle beschikbare munteenheden (behalve cryptomunten).

Teamleader haalt nieuwe investering op van € 18.5 miljoen

avatar Monica Van Huylenbroeck on 3-aug-2018 9:52:37 in Product Updates

Eén maand na onze zesde verjaardag hebben we groot nieuws: Teamleader haalt een investering van € 18.5 miljoen op, en zet hiermee een nieuwe en belangrijke stap om Europese kmo’s te helpen in hun digitaliseringstraject. Hoe dat gebeurde en wat dat voor jou als klant betekent, lees je hier.

Bèta-testing bij Teamleader - zo word jij ook een bèta-tester!

avatar Benny Waelput on 25-jul-2018 12:17:26 in Product Updates

Sinds onze start met Teamleader in 2012 is bèta-testen een essentieel onderdeel van ons ontwikkelingsproces. Gebruikers features laten testen voor we ze officieel lanceren, is van onbetwistbare waarde in de evolutie van ons product en dat zal in de toekomst nog meer zo zijn.

4 tips om wanbetaling te voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 9 op de 10 Belgische bedrijven met wanbetalers kampt. Die kunnen voor grote financiële problemen zorgen. Hoe zorg je ervoor dat elke factuur op tijd betaald wordt en jouw onderneming rendabel blijft? Deze 4 tips helpen je op weg.

Wat is CRM?

Een CRM-systeem heeft een grote impact op je klantrelaties en omzet. Deze blog geeft een helder beeld van wat Customer Relationship Management voor jouw onderneming kan betekenen.

Wat bleef er hangen na Work Smarter 2018? 3 learnings door Magali De Reu:

Al ruim een maand geleden vond de jaarlijkse editie van Work Smarter plaats. Ook ik mocht afzakken naar het Gentse Flanders Expo voor een reeks inspirerende talks en sessies door mooie namen. Het verslag van Teamleader zelf kon je hier al terugvinden, maar een maand na het event vond ook ik het hoog tijd om mijn learnings van Work Smarter 2018 te delen.

Nu in bèta: multi-currency in Teamleader

avatar Benny Waelput on 5-jun-2018 10:00:00 in Product Updates

De Euro is de op één na meest gebruikte munt, gebruikt in 19 van de 28 EU-lidstaten. Binnen en buiten de EU wordt dus nog met veel verschillende munteenheden betaald. In onze missie om Europese kmo’s te helpen om slimmer te werken, is het aanbieden van uitgebreide opties met verschillende munteenheden heel belangrijk voor ons. Sinds april 2016, kan je met Teamleader het eindtotaal van deals en facturen naar een andere munteenheid omzetten. Die mogelijkheden hebben we zonet uitgebreid - en jij kan ze in de betaversie testen.

Essentiële functies van projectmanagement-software

avatar Bram - Product Owner on 31-mei-2018 13:04:00 in Projectmanagement

Het overzicht behouden over alle middelen, fases, verantwoordelijkheden en betrokken medewerkers: het kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig kan je gebruik maken van één van de vele projectmanagement-tools die vandaag om je aandacht vechten. Maar welke functies heb je nu écht nodig?

Hoe stel je een projectplan op? (gratis template)

avatar Bram - Product Owner on 28-mei-2018 11:26:00 in Projectmanagement

Een projectplan is de basis van elk project. Zonder duidelijk kader doe je jezelf de das om: je project kan nooit goed beginnen, of het eindresultaat verschilt compleet van wat je initieel voor ogen had.

De 9 strafste quotes die je hoorde tijdens Work Smarter

avatar Monica Van Huylenbroeck on 25-mei-2018 15:44:38 in Projectmanagement

Met meer dan 500 aanwezigen en 17 sprekers was Work Smarter de perfecte kans om je te laten inspireren door uiteenlopende visies. Kon je er niet bij zijn of wil je de keynotes herbeleven? Wij zetten de strafste citaten nog eens voor je op een rijtje.

Checklist: welke projectmanagement-software past bij mijn bedrijf?

avatar Bram - Product Owner on 21-mei-2018 10:24:00 in Projectmanagement

Er is geen universele oplossing als het aankomt op projectmanagement-tools. Niet elk bedrijf heeft namelijk nood aan dezelfde functies. Om uit te zoeken wat het beste voor jou en je team kan werken, is er wat research nodig. Deze checklist kan je daarmee alvast op weg helpen.

Dit was #WorkSmarter18: 4 hoogtepunten van 15 mei

avatar Monica Van Huylenbroeck on 18-mei-2018 16:14:42 in Projectmanagement

Work Smarter 2018, hét event voor kmo's, was de beste editie tot nu. Een straffe bewering, zeker uit eigen mond, maar wel één die 99% van de meer dan 500 aanwezigen zal bevestigen. Net als elk van de 20 softwarepartners die we optrommelden rond het thema van deze editie: Get stuff done. En zo geschiedde: met liefst 17 (inter)nationale sprekers viel er veel inspiratie te rapen, maar we zagen vooral ondernemers lustig netwerken en zelf ideeën spuien. Onze community kwam samen, Teamleader-gebruikers wisselden tips uit en stelden vragen - en er was behoorlijk groot Teamleader-nieuws. 

Feature Friday: de gloednieuwe mobiele app van Teamleader

avatar Benny Waelput on 17-mei-2018 10:50:33 in Feature friday

Tijdens Work Smarter in Gent op 15 mei stelden CTO Tom Schouteden en CEO Jeroen De Wit de nieuwe app voor aan meer dan 500 aanwezigen. Tijdens een gesprek deed Tom uit de doeken hoe de ontwikkeling nu precies tot stand kwam, waarom we bepaalde keuzes maakten en welke plannen nog in het verschiet liggen.

Teamleader lanceert Integratiefonds van 1 miljoen euro

Met veel trots stellen we Teamleaders Integratiefonds voor. Softwareontwikkelaars kunnen een deel van dit fonds verzilveren door een nieuwe integratie tussen hun app en Teamleader te bouwen, of door een bestaande integratie te verbeteren. Het nieuws is een enorme stap in onze evolutie van product naar platform: zo kunnen we onze gebruikers nóg slimmer helpen werken, ontwikkelaars aanmoedigen om deel te worden van ons ecosysteem en de drempel verlagen voor ondernemingen die twijfelen over de cloud.

Projectmanagement: rollen en verantwoordelijkheden toewijzen in Teamleader

avatar Bram - Product Owner on 11-mei-2018 14:16:00 in Projectmanagement

Het is niet altijd eenvoudig om theoretische projecten in de praktijk te vertalen. In dit artikel tonen we hoe je een breed overzicht kan krijgen, rollen en verantwoordelijkheden toewijst, beter samenwerkt en uiteindelijk sterke, kwalitatieve projecten neerzet.

Ontdek de projectplanning van Teamleader

avatar Bram - Product Owner on 8-mei-2018 11:20:00 in Projectmanagement

Gebruik de project planning sofware van Teamleader voor een overkoepelend overzicht van je projecten. Krijg meer inzicht in de planning van alle medewerkers en verfijn zo de processen bij elk nieuw project. Door de tijd van projecten correct in te schatten heb je niet enkel een grote invloed op je eigen budget, maar ook op dat van de klant. 

[Video] Van Excel naar Teamleader in enkele klikken

Gebruik jij Excel als database voor je klanten? Check deze video en ontdek waarom en hoe jij de switch kan maken van Excel naar echte CRM-software... in slechts enkele klikken.

Hoe agencies projecten beheren met Teamleader

avatar Bram - Product Owner on 4-mei-2018 11:15:00 in Project Management

Waarom kiezen agencies voor project planning software van Teamleader? We spraken met 5 Europese agencies om het te ontdekken. Hoe gebruiken ze onze tool? Hoe hielp Teamleader hen om deadlines te behalen, budgetten onder controle te houden en klanten gelukkig te houden? Lees en ontdek hoe meer dan 1800 agencies het maximum uit onze software halen.

Slimmer boekhouden: 3 accounting-trends in 2018

Wanneer je wil vernieuwen in je onderneming, vliegen woorden als ‘digitalisatie’ en ‘automatisatie’ je om de oren. Voor je boekhouding is dat niet anders: machine learning en Artificial Intelligence vormen dé toekomst van accounting. Wat mogen we op dat vlak verwachten in 2018? En welke trends bespeuren we verder in het accountinglandschap? Met die vraag stappen we naar WinBooks, partner op onze Marketplace. Als marktleider in de boekhoudsoftware kennen de laatste evoluties in accounting geen geheimen voor hen.

Teamleaders nieuwe navigatiemenu

avatar Benny Waelput on 23-apr-2018 11:10:53 in Feature friday

Een paar weken geleden kondigden we het nieuwe design van het navigatiemenu aan. Sindsdien probeerden enkele bèta-testers het menu uit. De resultaten waren heel positief. Dat betekent dat ook jij binnenkort een nieuw en verbeterd navigatiemenu van ons mag verwachten. Onze geleidelijke lancering voor alle gebruikers start vanaf 23 april!

Teamleaders nieuwe navigatiemenu

avatar Benny Waelput on 23-apr-2018 11:10:00 in Product Updates

Een paar weken geleden kondigden we het nieuwe design van het navigatiemenu aan. Sindsdien probeerden enkele bèta-testers het menu uit. De resultaten waren heel positief. Dat betekent dat ook jij binnenkort een nieuw en verbeterd navigatiemenu van ons mag verwachten. Onze geleidelijke lancering voor alle gebruikers start vanaf 23 april!

Itay Haber (CCO) en Marc Zinnemers (CFO) vervoegen Teamleaders managementteam

avatar Jeroen De Wit - CEO on 17-apr-2018 17:12:26 in De toekomst van Teamleader

Met trots verwelkomen we twee nieuwe internationale leden in ons managementteam: Itay Haber en Marc Zinnemers. Ontdek hun rol binnen Teamleader en wat ze zullen betekenen voor het bedrijf, maar vooral ook voor onze klanten.

Inzicht in je sales funnel met behulp van software

Er bestaat heel wat software die je sales funnel ondersteunt en je verkoopproces versnelt. Ze helpen je onder andere om vlot informatie over potentiële klanten te verzamelen, prospecten op te volgen en resultaten te analyseren. Hoe ziet jouw sales funnel eruit en welke software heb je nodig in de verschillende fases?

Verkooptechnieken: 5 strategieën om beter te verkopen

Ouderwetse verkooptechnieken hebben hun effect verloren. Klanten zijn zich steeds meer bewust van doorzichtige tactieken en hebben daarbovenop een overvloed aan keuze. Ze hebben een hekel aan het gevoel dat verkopers hen iets aansmeren.

7 eigenschappen van succesvolle verkopers

Mensen houden niet van doorzichtige verkooptrucs. ‘Ik heb dé oplossing die je geld gaat besparen… wanneer kunnen we praten?’ Een goede verkoper heeft daarentegen een aantal karaktereigenschappen die succes garanderen.

Wat is een sales funnel en hoe gebruik je het?

Je hebt nieuwe klanten nodig om het voortbestaan en de groei van je bedrijf te garanderen. Met een sales funnel kan je leads snel opvolgen en vlotter verkopen.

5 bedrijven die meer verkopen dankzij Teamleader

Op zoek naar een tool om je sales te verbeteren? Teamleader kan je helpen om meer te halen uit je verkoop en marketing: onze klanten zijn daar het levende bewijs van. Ontdek wat onze klanten te vertellen hebben over verkopen met Teamleader.

Beheer je sales funnel met Teamleader

Wil je graag software gebruiken om je sales te beheren? Teamleader kan je hierbij ondersteunen: lees verder en ontdek hoe je de verschillende stappen in je sales funnel makkelijk opvolgt met behulp van deze software.

GDPR: Teamleader als gegevensbeheerder en gegevensverwerker

Binnen de GDPR fungeert Teamleader zowel als gegevensbeheerder en als gegevensverwerker. Ontdek wat dit voor jou als gebruiker betekent, waarom onze nieuwe maatregelen voor jou positief zijn, en welke verantwoordelijkheden je zelf draagt.

GDPR: wat betekent het voor jouw kmo?

Elk bedrijf verwerkt persoonlijke gegevens. Of je nu een mailinglijst samenstelt of klantenkaarten aanbiedt, het zijn alle twee voorbeelden van gegevens die voortaan onderworpen worden aan de GDPR - voluit de General Data Protection Regulation.  Maar wat houdt die GDPR precies in? Zal het een drastische impact hebben op jouw onderneming? Welke maatregelen moet je nemen? In dit artikel lichten we toe wat de GDPR inhoudt en welke invloed het zal hebben op kmo's.

1 op 2 kmo’s is zich niet bewust van de GDPR: onderneem vandaag nog actie

De GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) komt snel dichterbij. Op 25 mei 2018 moeten alle entiteiten die persoonsgegevens van betrokkenen (geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke personen) verwerken binnen de EU, voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Die wet naleven is een noodzaak - geen optie. Ontdek alles wat jouw kmo moet weten over de GDPR.

Vier redenen waarom je Work Smarter op 15 mei niet mag missen!

Ondernemers moeten zich kunnen focussen op hun passie, dat drijft ons bij Teamleader. Met die missie maken we software, maar we doen ook méér: kmo’s helpen om te groeien, digitaler, klantgerichter en productiever maken, en hen wapenen voor de toekomst. Daarom organiseren we elk jaar voor onze kmo-community Work Smarter: hét kmo-event rond slimmer werken. De place to be voor honderden kmo’s op dinsdag 15 mei: Flanders Expo in Gent.   

GDPR: de impact en gevolgen op het beheer van je klantgegevens

Op 25 mei 2018 gaat de General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De GDPR biedt betere controle over persoonlijke data en betere beveiliging van gegevens in heel Europa. Lees verder en ontdek de grootste veranderingen voor het beheer van je klantgegevens.

GDPR-checklist: 10 stappen die je bedrijf moet nemen

25 mei 2018: het nieuwe wettelijke kader van de AVG of de Algemene verordening Gegevensbescherming (beter bekend in het Engels als de GDPR of General Data Protection Regulation) gaat binnen enkele maanden van kracht. Wat verandert er voor jou als kmo, en hoe zorg je ervoor dat je aan de nieuwe vereisten voldoet?

Databeveiliging bij Teamleader: onze veiligheidsmaatregelen op een rijtje

Als snelgroeiend Europees bedrijf neemt Teamleader databescherming heel serieus. In dit artikel schetsen we wat databeveiliging inhoudt, en geven we je de maatregelen mee die onze teams (product & development) nemen om de veiligheid van jouw gegevens te garanderen.

6 CRM-voorbeelden: hoe bedrijven zoals het jouwe CRM gebruiken

Tools voor Customer Relationship Management (CRM) helpen je sales- en marketinginspanningen een boost te geven. Ze bestaan in alle vormen en maten: de volgende 6 CRM-voorbeelden illustreren hoe bedrijven net zoals het jouwe er voordeel uithalen. Weet je wat cloud CRM-software voor je bedrijf kan betekenen? CRM-software hielp al duizenden bedrijven over de hele wereld hun klantrelaties te verbeteren, interne communicatie te optimaliseren en op drastische wijze de conversieratio van hun leads te verhogen. Onderzoek van Nucleus Research toont aan dat uitgebreide data de verkoopcyclus met 8 tot 14% vermindert en dat de gemiddelde Return On Investment voor CRM-software 8,71 is voor elke gespendeerde dollar.

Verkooptechnieken: 5 strategieën om beter te verkopen

Ouderwetse verkooptechnieken hebben hun effect verloren. Klanten zijn zich steeds meer bewust van doorzichtige tactieken en hebben daarbovenop een overvloed aan keuze. Ze hebben een hekel aan het gevoel dat verkopers hen iets aansmeren.

Teamleader CRM: al je klantgegevens binnen bereik

Wil je een groeiende onderneming met tevreden klanten en toch ook tijd én geld besparen? Teamleader is de tool die je zoekt.

Nieuw Teamleader-dashboard, nóg gebruiksvriendelijker

avatar Benny Waelput on 5-feb-2018 14:00:00 in Product Updates

Teamleaders grootste doel is: kmo’s slimmer helpen werken. Onze eenvoudige tool met gebruiksvriendelijk design helpt al jarenlang tijd besparen en focussen op zaken die er écht toe doen. Toch is dat voor ons nog niet voldoende.

Cloud CRM: 5 redenen waarom het je omzet verhoogt

Investeren in CRM is een goed idee als je je bedrijf wil digitaliseren, je administratie wil beperken en processen zoals verkoop en marketing wil verbeteren. Wat is cloud CRM en waarom heb je het nodig? Dit artikel vertelt je hoe cloud CRM je omzet kan verhogen.

Leadkwalificatie met Teamleader

Zonder goede leadkwalificatie kan geen enkele onderneming echt bloeien. Uit onderzoek van Gleanster Research blijkt dat 75% van de leads uiteindelijk niet geschikt zijn voor een verkoop: je wil dus vermijden dat je je inspanningen op hen richt. Telefoontjes en afspraken die hun doel missen, kosten ten slotte alleen maar tijd en geld.

Leadkwalificatie: waarom het belangrijk is en hoe je aan de juiste leads verkoopt

Praten met de juiste leads is belangrijk voor elk bedrijf. Tijd is vaak schaars en het zou een complete zonde zijn om die te verspillen aan leads die nooit converteren. Het gaat niet om met hoeveel potentiële klanten je praat, maar om de juiste klanten te bereiken. Dat zijn degene die interesse tonen, je producten kopen en uiteindelijk je bedrijf aanbevel aan andere potentiële klanten. Daar helpt leadkwalificatie je mee.

Klantgegevens beheren: hoe bouw je aan je klantenbestand?

Een klantenbestand helpt je om de klantretentie te verbeteren, omzet te verhogen en de kosten per lead te verlagen. Lees verder om meer te leren over hoe je klantgegevens beheert. Hoe meer je weet over leads, hoe beter je hen kan bedienen. Klanten willen zich stuk voor stuk uniek voelen en niet behandeld worden als het zoveelste nummertje in je klantenbestand. Maar hoe kan je je aanpak personaliseren als je niet de juiste data hebt om je te ondersteunen?

Klanten werven: 12 manieren voor succesvolle leadgeneratie

61% van de marketeers geeft aan dat het genereren van goede leads hun grootste uitdaging is - dat blijkt uit onderzoek van Marketo. Vooral leads van hoge kwaliteit vinden, is niet eenvoudig. Dat betekent dus dat alle bedrijven veel moeite stoppen in het aantrekken van leads. Om het gemakkelijker te maken, is het zaak om grip te krijgen op een paar bewezen marketingtactieken. Deze 12 technieken zijn essentieel als je wilt weten hoe je efficiënter klanten werft.

Nieuwe API voor ontwikkelaars: stevige basis voor nieuwe integraties

Een nieuwe API is groot nieuws. Letterlijk tussen de lijnen code door, zie je de krijtlijnen van de toekomst van onze applicatie. Je zal ook merken dat we bij het bouwen ervan enkele opmerkelijke keuzes hebben gemaakt. Een woordje uitleg kan dan allicht geen kwaad…  

Teamleader API: waarom kozen we een RPC-architectuur?

“Waarom kozen jullie niet voor een REST-architectuur om jullie nieuwe API te schrijven? Dat is toch de standaard tegenwoordig?” Het moet zowat de vaakst terugkerende opmerking zijn in de eerste feedback die we krijgen op onze nieuwe API. Een compleet terechte opmerking waar we graag wat dieper op ingaan.

Around Media: “Digitaliseren bezorgt je een immens concurrentieel voordeel.”

avatar Fay Haelterman on 11-dec-2017 16:58:00 in Sales & Marketing

Around Media visualiseert ruimtes met behulp van 3D-technologie. Dankzij hen kan je bestaand vastgoed vanop afstand én in 3D bezoeken, maar net zo goed virtueel plaatsnemen in je volgende wagen of rondlopen in een nog te bouwen vastgoedproject. Door vaak nog onbestaande producten tastbaar te maken, zorgt het bedrijf voor vlottere sales in een resem sectoren. Voor een door innovatie gebeten onderneming kon een digitale oplossing niet uitblijven om structuur en werkwijzen te verbeteren: daarom kozen ze voor Teamleader.

Teamleader behaalt 53ste plaats in Deloitte's ‘EMEA Fast 500’ ranking in Parijs

Na de bekroning tot snelst groeiend Belgisch technologiebedrijf in de Deloitte Technology Fast 50-competitie, bewijst Teamleader dat we op internationaal groeiniveau niet hoeven onder te doen. Ons team bereikte een nieuw niveau van uitmuntendheid door als 53ste te eindigen in de Deloitte Technology Fast 500 in de EMEA-zone met 18 landen waaronder Frankrijk, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Aardman: "Teamleader bood precies de functies die we nodig hadden om ons verkoopproces te verbeteren."

avatar Sofie De Beule on 8-dec-2017 10:44:25 in Sales & Marketing

Teamleader helpt Aardman om een betere grip te krijgen op hun verkoopproces. Blijf lezen en ontdek hun volledige verhaal. Wie? Jason Fletcher-Bartholomew, Head of New Business & Executive Producer Wat? Animatiestudio Teamleader sinds? December 2016 Uitdaging? Een gestroomlijnd verkoopproces creëren om nieuwe business aan te trekken

Wonky: “Een goed CRM-systeem helpt van bij het begin om sneller te groeien.”

avatar Cedric Auman on 5-dec-2017 16:43:00 in Sales & Marketing

De jonge startup Wonky maakt smaakvolle en gezonde dips bomvol ‘geredde’ groenten. Vandaag wordt één derde van al het voedsel wereldwijd verspild, en maar liefst 45% van alle groenten en fruit weggegooid. Wonky’s missie is dan ook: voedselverspilling de wereld uit helpen. Een ecologische en toekomstgerichte onderneming - dat gaat uiteraard hand in hand met Teamleader.

Redmatters: "Teamleader heeft ons goed bijgestaan als groeiend bedrijf in onze nood aan professionalisering.”

avatar Sofie De Beule on 1-dec-2017 15:10:00 in Sales & Marketing

Redmatters is een creatief bureau dat merken uitdaagt om opnieuw vanuit hun bestaansreden, met hun hart te communiceren met hun doelgroep. Een visie waar ze graag internationale furore mee willen maken. Elf jaar na de opstart werkt het agency nu aan een tachtigtal projecten tegelijk met een team van veertien. Alle taken die bij een onderneming komen kijken, beheren ze met Teamleader nu in één tool om zich volop op hun passie toe te leggen.

Customer journey map: een kader voor een betere klantervaring

Een customer journey map vormt een framework bij het verbeteren van de customer experience in je onderneming. Door na te gaan hoe klanten met je bedrijf interageren, begrijp je hoe ze denken. Daardoor kan je nieuwe kansen identificeren om klantrelaties te versterken en een klantgerichte mindset te ontwikkelen.

Feature Friday: betere opvolging van deals door verbinden van telefoongesprekken, taken en meetings

avatar Benny Waelput on 24-nov-2017 9:00:00 in Product Updates

Goed nieuws! Voortaan is het gemakkelijker om taken, telefoongesprekken en meetings aan deals te linken.

Teamleader wint Deloitte’s Fast 50 award en plaatst zich voor de Fast 500-finale in Parijs!

avatar Robin Van Cleemput on 16-nov-2017 12:04:40 in Sales & Marketing

Wie wint nu niet graag? Wij alleszins wel. En we konden niet gelukkiger zijn met onze Deloitte’s Technology Fast 50 award, jaarlijks uitgereikt aan het snelst groeiende techbedrijf in België. Nog mooier: hiermee kwalificeren we ons voor de Technology Fast 500 EMEA-finale in Parijs op 7 december, en plaatst Teamleader zich in een illuster rijtje innovatieve snelgroeiers uit Europa.

Berdea: "Met Teamleader verlopen klantcommunicatie, facturen en offertes veel eenvoudiger."

avatar Cedric Auman - Copywriter on 16-nov-2017 11:42:06 in Projectmanagement

Tuinaannemer Laurent Debaere werkt met Berdea slimmer en efficiënter dankzij Teamleader. Ontdek hier hoe!

Nieuwe versie LinkedIn-plugin

avatar Benny Waelput on 7-nov-2017 19:00:00 in Product Updates

Goed nieuws! De Teamleader LinkedIn-plugin kreeg een grondige update en is vanaf nu ook compatibel met de nieuwe lay-out van Linkedin.

Feature Friday: Bepaal vanaf nu zelf de zichtbaarheid van Ticketcloud

avatar Benny Waelput on 27-okt-2017 10:41:00 in Product Updates

Ticketcloud is een online platform dat alle support-gerelateerde vragen en hun geschiedenis bundelt. In plaats van te antwoorden via een afzonderlijk e-mailaccount, kan je rechtstreeks vanuit dit platform antwoorden.

CRM-software: essentieel voor klantgerichtheid

Om je klantrelaties te verbeteren, hebben ondernemingen 3 zaken nodig: technologie, mensen en processen. Ontdek hoe CRM-software je hierbij kan helpen.

Ticketing software voor kmo's: de voordelen voor jouw onderneming

Ticketing software helpt jouw kmo een uitstekende klantenservice leveren, waardoor je snel de harten van je klanten verovert. Hoe dat precies gebeurt, lees je in deze blog.  

Nieuwe en verbeterde Teamleader Outlook add-in

avatar Benny Waelput on 4-okt-2017 11:51:00 in Product Updates

Vandaag kan je onze nieuwe Outlook add-in in onze Teamleader Marketplace vinden. Waarom is dit belangrijk voor jou? Ontdek het hier.

7 nieuwe Marketplace-integraties voor jou

avatar Benny Waelput on 22-sep-2017 10:08:33 in Digitalisering & Productiviteit

De afgelopen zomermaanden hebben we niet stilgezeten: maar liefst 7 nieuwe integraties vervoegen onze Teamleader Marketplace. Dat heeft zeker en vast iets te maken met onze nieuwe Build-pagina die het mogelijk maakt om je eigen Teamleader-integraties te bouwen...

Perfect Integration: “Teamleader is de hub voor onze dagelijkse werkzaamheden.”

avatar Cedric Auman on 18-sep-2017 15:08:04 in Projectmanagement

Na het testen van meerdere softwareoplossing om hun kmo te beheren, koos Perfect Integration uiteindelijk voor Teamleader. Ontdek hier waarom.

Teamleader Marketplace - bouw je eigen integraties!

avatar Benny Waelput on 15-sep-2017 9:59:00 in Product Updates

Je hoorde het misschien al: op 11 mei lanceerden we onze eigen Teamleader Marketplace: een platform waarop alle integraties en productiviteitsapps verzameld zijn. Het doel van deze Marketplace? Het voor onze klanten gemakkelijker maken om hun Teamleader-account te connecteren met tal van relevante integraties. 

Kmo's en hun volgende stap: de belangrijkste resultaten in onze infographic

avatar Jeroen De Wit - CEO on 13-sep-2017 8:55:30 in

Met een onafhankelijk onderzoeksbureau deed Teamleader onderzoek naar de volgende stap bij ondernemers. De belangrijkste resultaten vind je in onderstaande infographic terug.

Kmo’s en hun volgende stap: 8 opmerkelijke resultaten uit het onderzoek van Teamleader

avatar Jeroen De Wit - CEO on 13-sep-2017 7:44:58 in

Kmo’s helpen om slimmer te werken is onze onbetwistbare missie. We wilden weten of ondernemers denken aan de toekomst en bezig zijn met de volgende stap met hun bedrijf. Daarom lanceerden we deze zomer een onderzoek bij Vlaamse ondernemers: wat is die stap, hoe sterk zijn ze ermee bezig, bij wie gaan ze voor advies, ...

Teamleader genomineerd voor Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2017 (en jij kan erbij zijn!)

Teamleader werd door EY genomineerd voor 'Beloftevolle Onderneming van het Jaar', en jij kan bij de prijsuitreiking aanwezig zijn!

Climatronix: "De eenvoud van Teamleader - elke kmo zou daar op kicken."

avatar Sofie De Beule on 2-sep-2017 15:03:28 in Projectmanagement

Climatronix uit Wetteren draait op volle toeren: het innovatief bedrijf gaat voor een digitale én persoonlijke service. Sinds 2016 is Teamleader daarbij onmisbaar.

Infographic: de digitale consument

Hoe kunnen kmo's de digitale consument beter leren begrijpen? Klanten begeven zich steeds meer digitaal en het is hoog tijd om daar slim op in te spelen. Spreker en digital strategist Gerrie Smits bespreekt de feiten, trends en de klantgerichte transformatie in onderstaande infographic. 

Verbeter je customer journey: 5 tips voor een betere klantervaring

Wat is de topprioriteit in jouw onderneming? Eén ding is zeker: producten en processen zwaaien niet langer de plak. Vandaag gaat het niet meer over wat het meest belangrijk is, maar wie: jouw klanten. Door aandacht te besteden aan alle interacties tussen hen en jouw organisatie, verbeter je de customer journey.

Customer experience: wat betekent het voor je onderneming?

Nieuwe klanten aantrekken, overtuigen én behouden: het lijkt een steeds grotere opgave te worden. Waarom zorg je niet voor een transformatie in je onderneming? In plaats van je te focussen op het aantrekken van zoveel mogelijk nieuwe klanten, richt je je op langetermijnrelaties. En om kwalitatieve klantrelaties mogelijk te maken, speelt de customer experience een grote rol… maar wat houdt dat precies in?

Klantenservice voor kmo’s: zo pakt Halito! het aan

Hoe kunnen kmo’s hun klantenservice verbeteren? Kevin Mulders, Halito!’s customer success manager, sprak met ons over de aanpak die ze kozen en welke impact deze heeft gehad. Daarbij deelde hij ook nuttige tips voor andere ondernemingen.

Klantgerichtheid in het digitale tijdperk

Is klantgerichtheid meer dan een modewoord? De klant is altijd koning geweest, maar wint dagelijks aan invloed. Door onder meer doorgedreven digitalisering, verwachten consumenten een uitmuntende service - altijd en overal.

Verkooptechnieken: hoe kmo's beter met klanten onderhandelen

Je verkooptechnieken volledig afstemmen op de noden van je klanten is een belangrijk onderdeel in je strategie om je customer experience te verbeteren. Het doel is om je klanten succesvol te maken en hen een échte toegevoegde waarde te bieden.

Klantgericht verkopen voor kmo’s: 7 belangrijke tips

De manier waarop je verkoopt is cruciaal: het zet de toon voor een verdere relatie met je klant. Met een klantgerichte strategie tijdens je verkoopproces verhoog je jouw slaagkansen en zorg je ervoor dat klanten tevreden blijven, ook op lange termijn. Lees verder en ontdek hoe je het aanpakt.

‘Customer segmentation’ voor kmo's: waarom is het belangrijk?

Als kmo wil je nauwe relaties onderhouden met je belangrijkste contactpersonen - je klanten.  customer segmentation is hier een uitstekend middel voor: het helpt je betekenisvol te communiceren en elke klantrelatie nauwgezet op te volgen.

Klanttevredenheid meten: welke onderzoeken kan ik gebruiken?

Hoe tevreden zijn je klanten nu echt? Als je je realiseert dat je 91% van alle ontevreden klanten nooit meer terugziet, is klanttevredenheid belangrijk om te meten. En zelfs al lijken je klanten tevreden, weet je ook waarom? Gebruik de juiste methode om klanttevredenheid te meten, en ontdek het zelf.

Onbetaalde facturen: in 3 stappen naar een eenvoudige oplossing

De klant is koning, maar wat doe je in het geval van een onbetaalde factuur? Een vervelende kwestie. Gelukkig zijn er heel wat manieren om snel tot een oplossing te komen. Lees verder en ontdek het eenvoudig 3-stappenplan dat efficiënt schot in de zaak brengt.

Projectmanagement in de bouwsector met 'the lean method'

avatar Ellen Doms on 1-aug-2017 13:07:36 in Projectmanagement

Voor elke projectmanager is het ingewikkeld om projecten op tijd, binnen budget en zonder kwaliteitsverlies te voltooien. In de bouwsector is het vaak nog net iets complexer, doordat heel wat uiteenlopende partijen betrokken worden en taken dikwijls afhankelijk zijn van elkaar. Bovendien werk je met projecten van lange duur.

Projectmanagement voor creatieve bureaus: de essentials

avatar Ellen Doms on 27-jul-2017 14:13:48 in Projectmanagement

In de creatieve sector voel je voortdurend druk om klanten te overtuigen en fantastische projecten neer te zetten. Daardoor is het niet eenvoudig om gestructureerd te werken en elk detail tot in de puntjes af te werken, zeker niet als je aan verschillende projecten tegelijkertijd werkt. Om een goed idee naar de praktijk te vertalen, moet je een paar risicofactoren kunnen uitschakelen… en dat doe je op deze manier.

IT projectmanagement: welke aanpak past bij jouw bedrijf?

avatar Ellen Doms on 27-jul-2017 13:11:16 in Projectmanagement

Volgens onderzoek van McKinsey & Co overschrijdt gemiddeld 45% van IT-projecten het budget, gaat 7% over tijd en kan maar liefs 56% minder waarde opleveren dan beloofd. Zo’n project hoeft maar één keer voor te vallen om de toekomst van je bedrijf in het gedrang te blijven, negatieve kritiek doet namelijk snel de ronde…

Projectteam samenstellen? Zo kies je de juiste medewerkers

avatar Bram - Product Owner on 30-jun-2017 15:01:00 in Projectmanagement

 Als projectmanager werk je niet alleen. Je hebt medewerkers met specifieke talenten en de juiste mentaliteit nodig om je doel te bereiken. Met het juiste team mis je geen enkele deadline... maar hoe moet je het perfecte projectteam samenstellen?

De 5 projectfasen van elk project

Een project opleveren vraagt enorm veel werk en planning. Het kan soms slikken zijn als je ziet hoeveel tijd daarin kruipt. Voor de stress je te pakken krijgt: adem diep in, probeer het project in ‘haalbare’ stappen onder te verdelen en breng in kaart wat bij elke stap komt kijken.

7 redenen waarom je projectmanagement faalt

avatar Bram - Product Owner on 30-jun-2017 15:00:00 in Projectmanagement

Projecten worden niet tijdig opgeleverd, overstijgen het geplande budget of hebben niet het gewenste resultaat. Wat ligt hiervoor aan de basis? 7 redenen waarom projecten kunnen mislopen.

Nieuw op de Marketplace: Billit!

avatar Benny Waelput on 23-jun-2017 9:09:00 in Product Updates

Efficiënter werken, lijkt dat je wat? Ons alvast wel. Vanaf nu hoef je je facturen slechts op één plek te beheren - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!

8 essentiële skills van een goede projectmanager

avatar Bram - Product Owner on 22-jun-2017 14:06:00 in Projectmanagement

De projectmanager heeft veel invloed op het al dan niet slagen van een project. Deze 8 essentiële vaardigheden moet een projectmanager altijd in meer of mindere mate bezitten.

Emaillerie Belge: “Met Teamleader kies je zelf de modules: je betaalt dus enkel voor wat je nodig hebt.”

avatar Sofie De Beule on 19-jun-2017 8:00:00 in Projectmanagement

Emaillerie Belge startte in 1923 en is nu de nog enige overblijvende emaillerie in de Benelux. Sinds juli 2016 waait er een nieuwe wind door de firma: 2 jonge ondernemers namen het bedrijf over en kozen voor digitalisering. Hoe precies? Dat lees je hier!

Alix - Table & Jardin d'Amis: "Een grondige opvolging van élke klant met Teamleader is essentieel."

avatar Sofie De Beule on 19-jun-2017 8:00:00 in Projectmanagement

Eind 2015 startte Alix met Teamleader. Ontdek hoe zaakvoerster Alix Aelterman de nood voelde voor een geïntegreerde oplossing om haar contacten te beheren, de planning op te maken en te facturen. Hoe ervaarde ze de overstap naar Teamleader? Je leest het hier.

Atelier Schrauwen: "Met Teamleader hebben we veel meer overzicht en controle."

avatar Cedric Auman - Copywriter on 19-jun-2017 8:00:00 in Projectmanagement

Schrijnwerker Jef Schrauwen was één van Teamleader's early adopters, en heeft sindsdien meer overzicht en controle over zijn onderneming. Lees er hier meer over.

Cooldrops & Teamleader: “Onze visies op digitaal ondernemen passen perfect samen.”

Digitaal bureau Cooldrops voor kmo's, verenigingen en start-ups is al lange tijd een vaste partner van Teamleader. Wat begon als experiment met een CRM-tool van eigen bodem, is intussen uitgebouwd tot een geslaagd partnership om ondernemingen te ondersteunen in hun weg naar digitalisering. Hoe doen ze dit precies? Cooldrops-CEO Dominique De Cooman vertelt er je meer over in deze gastblog.

Algemene voorwaarden, moet dat?

Teamleader en HR-specialist Securex maken ondernemers wegwijs in de complexe Belgische wetgeving. Vandaag: algemene voorwaarden.

Work Smarter 2017: een geslaagde tweede editie

avatar Cedric Auman - Copywriter on 12-mei-2017 17:58:53 in Sales & Marketing

Op donderdag 11 mei vond in de Gentse ArtCube de tweede editie van Work Smarter plaats. Kon je er niet bij zijn of wil je de dag nog even herbeleven? Lees de blog!

Teamleader Marketplace: één centrale plaats voor al je integraties

avatar Benny Waelput on 11-mei-2017 15:08:00 in Product Updates

Teamleader lanceert vandaag een nieuw platform: de Marketplace. Die bevat bijna 100 integraties met software voor kmo’s, gaande van boekhoudsoftware en Microsoft Office tot cloudapplicaties voor online betalingen, marketing, telefonie, en veel meer.

Projectmanagement voor kmo's: de basics en kernprincipes

Hoe kleiner je onderneming, hoe groter de impact van een gefaald project. Daarom is project planning software voor kmo's zo cruciaal. Hoewel elk project verschillend is, kan je ze met behulp van volgende principes nagenoeg allemaal vlot laten verlopen. 

Gloednieuw: Teamleaders Projectplanning!

avatar Benny Waelput on 28-apr-2017 8:44:00 in Product Updates

Ben jij het ook beu om elke dag een gespannen projectmanager op het werk te zien? Geen zorgen: zodra ze onze projectplanningmodule ontdekken, kan je enkel nog lachende gezichten bespeuren.

6 nuttige boeken voor elke ondernemer

Een boek lezen. Wie doet dat nog? Door hun overvolle agenda’s komen de meeste ondernemers niet verder dan het scannen van e-mailnieuwsbrieven en krantenkoppen. Toch is er een gigantisch arsenaal aan interessante, leerzame lectuur voor hen op de markt. Ontdek hier 6 boeken die je moet gelezen hebben.

7 onmisbare podcasts voor ondernemers

Als ondernemer zit je vaak wel eens vast in je eigen bubbel: je staart je blind op je eigen problemen en ideeën. Bovendien blijft er soms weinig tijd om nieuwe dingen bij te leren en zo je horizon te verbreden.

De technologie-paradox: veranderen mensen in machines?

avatar Ellen Sano on 5-apr-2017 14:42:15 in Digitalisering & Productiviteit

Vergroeien we langzaamaan met technologie, of helpt het ons net om vervelende klusjes te automatiseren? Veranderen we in machines of is de technologie-paradox een fabeltje? 

Teamleader wint 2 awards tijdens Totango Customer Success Summit

avatar Alexia on 28-mrt-2017 8:20:02 in Sales & Marketing

Teamleaders Customer Success-team won twee Hero Awards tijdens de Totango Customer Success Summit in San Francisco. We werden beloond voor onze aanpak, die 'uniek' en 'dynamisch' werd genoemd... lees verder als je wil weten hoe onze strategie eruitziet. 

Aangepaste dagplanning

avatar Benny Waelput on 24-mrt-2017 15:00:00 in Product Updates

We pasten onze dagkalender lichtjes aan om je dag nog makkelijker vol te plannen. Toegegeven, het heeft ook te maken met onze nieuwe projectplanning die we binnenkort op je loslaten. Hou je account in de gaten als je de projectmodule gebruikt!

Work Smarter 2017: Onze keynote speakers

avatar Fay Haelterman on 13-mrt-2017 15:24:26 in Digitalisering & Productiviteit

11 mei is het zover: dan gaat de tweede editie van Work Smarter door in de Art Cube in Gent. Ook dit jaar willen we daar professionals uit verschillende sectoren samenbrengen om het te hebben over de evolutie van de werksfeer. 4 keynote speakers zullen ons doorheen de dag uitdagen om na te denken over wat ‘work smarter’ eigenlijk betekent:

Wat is succes en hoe bereik je het samen met je medewerkers?

Wat heeft de tevredenheid en het persoonlijk succes van je medewerkers te maken met je bedrijf? Veel, zo blijkt steeds vaker. Nieuwe methodes van werken moedigen zelfontplooiing aan en hebben  op die manier ook een positieve invloed op de productiviteit.

Gegevens online bewaren: met je kmo in de cloud?

Kmo’s twijfelen of gegevens online bewaren voor hen is weggelegd. Toch is het een absolute do voor je kmo. Voordelen zijn namelijk troef. Vooraleer kmo’s er volmondig voor gaan, blijven ze jammer genoeg nog met te veel drempels en onzekerheden zitten.

Leren uit je eigen data: tips voor kmo's

avatar Fay Haelterman on 24-feb-2017 14:45:47 in Digitalisering & Productiviteit

Al eens iets gehoord over het belang van data? Leren uit je data kan een grote rol spelen in de toekomst van je bedrijf. Daarom vertellen wij je hoe je data kan verzamelen, analyseren en er het meeste uithalen als kmo. 

Welke impact heeft diversiteit op jouw onderneming?

avatar Fay Haelterman on 22-feb-2017 17:56:02 in Digitalisering & Productiviteit

Diversiteit wordt te vaak gezien als een probleem, terwijl het juist een aanwinst is. Sihame El Kaouakibi wil verscheidenheid op de werkvloer aanmoedigen en roept daarbij op tot meer sociaal ondernemerschap. 

Digitaliseren: enkel voor jonge en hippe bedrijven?

avatar Cedric Auman - Copywriter on 19-feb-2017 13:30:00 in Projectmanagement

Digitaliseren werkt, in elke sector. Wij gingen te rade bij een aantal Vlaamse kmo’s, en luisterden naar hoe zij hun eerste digitale stappen maakten. Lees mee.

Taakgedrag bij projecttemplates

avatar Benny Waelput on 17-feb-2017 18:00:00 in Product Updates

Ben je een fervent gebruiker van de projectmodule en heb je vaak gelijkaardige projecten? Dan maak je waarschijnlijk al gebruik van de projecttemplates binnen Teamleader.

Digitalisering: waarom is het in je huiskamer 2017 maar op kantoor 1998?

avatar Fay Haelterman on 14-feb-2017 17:36:05 in Digitalisering & Productiviteit

Je bedrijf digitaliseren is een beetje als de lenteschoonmaak doen. Iedereen weet dat het moet gebeuren, maar niet iedereen staat er om te springen.

4 manieren om je administratie te beperken tot een absoluut minimum

avatar Sofie De Beule on 14-feb-2017 17:03:06 in Digitalisering & Productiviteit

Administratie: het is een noodzakelijk kwaad, dat echter al gauw je hele agenda opslorpt. Aangezien tijd geld kost, wordt je administratie regelen zo een tijdrovende en dure bedoening. Hoog tijd om dat drastisch terug te schroeven.

Lead management: van lead tot klant in 12 stappen

Hoe zorg jij voor een gestroomlijnde workflow? CRM, projectplanning, facturatie en support: met deze 12 stappen beheer je je volledige proces van A tot Z.

Remote working: een kantoor over de hele wereld

Moet je elke dag aan je bureau zitten om efficiënt te werken? Rodolphe Dutel gelooft van niet. Hij is groot voorstander van remote working: werken waar je maar wil.

De toekomst van sales en marketing: wat staat ons te wachten?

avatar Fay Haelterman on 6-feb-2017 17:34:36 in Sales & Marketing

Hoe ziet de toekomst van sales en marketing eruit nu automatisatie en artificial intelligence steeds belangrijker worden? Ontdek het hier.

Aanpasbare betaaltermijnen

avatar Benny Waelput on 27-jan-2017 14:01:00 in Product Updates

Creëer nu je eigen betaaltermijnen voor facturen en abonnementen!

Is data management deel van je bedrijfsstrategie?

Data management is belangrijk om klanten te verdienen én op te volgen. Zorg dus voor de juiste gegevens om jouw omzet te verbeteren. Lees vooral verder!

Meer halen uit Teamleader? Gebruik PieSync voor je klantgegevens!

We horen niemand klagen over de uitvinding van de CRM-tool. Toch is er vaak één groot nadeel gekoppeld: de gevreesde klantgegevens invoeren, een tijdrovend en saai klusje. Gebruik de Piesync-integratie met Teamleader om nooit meer tijd te verspillen aan data-invoer!

Hoe klantgericht is jouw bedrijf?

avatar Robin Van Cleemput on 18-jan-2017 17:19:03 in Sales & Marketing

‘Customer-centric’, klantgericht, customer focused en ga zo maar door. Met al die buzzwords lijkt er een duidelijke hype te zijn ontstaan en dat is volledig terecht, want klantgericht ondernemen is noodzakelijk.

Offertes: 5 wettelijke verplichtingen die je nog niet kende

avatar Leen De Mey on 16-jan-2017 16:38:56 in Digitalisering & Productiviteit

Teamleader en HR-specialist Securex maken ondernemers wegwijs in de complexe Belgische arbeidswetgeving. Vandaag: een aantal belangrijke zaken die je zeker niet mag vergeten bij het opstellen van je offerte.

Expocart: "Teamleader is heel eenvoudig en doet perfect wat je ervan verwacht."

avatar Cedric Auman - Copywriter on 4-jan-2017 0:00:00 in

Teamleader vormt voor Expocart de brug tussen het logistieke aspect en de klantenservice van hun onderneming. Hoe? Lees verder!

Com&Co over digitalisering bij kmo's: "Zoek tools die je snel in de vingers hebt."

avatar Cedric Auman - Copywriter on 9-dec-2016 18:01:54 in Projectmanagement

In 2016 maakte Com&Co de overstap van tal van manuele werkprocessen naar Teamleader. Zaakvoerder Ilse trekt hier 3 lessen uit voor andere kmo’s.

Digitalisering van je kmo: zo ontdek je de ideale tools

avatar Fay Haelterman on 18-nov-2016 17:07:31 in Digitalisering & Productiviteit

Voor heel wat kmo’s brengt digitalisering vragen en kopzorgen met zich mee. Deze 4 tips scheppen klaarheid voor de keuze van de juiste tools.

Teamleader wint finale en wordt Beloftevolle KMO 2016-2017!

avatar Cedric Auman - Copywriter on 18-nov-2016 16:36:05 in Sales & Marketing

Na Beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen, werd Teamleader meteen ook verkozen tot Beloftevolle KMO 2016-2017. En dat op de Dag van de Ondernemer!

“Failing forward”: falen en opstaan als internationale scale-up

avatar Jeroen De Wit - CEO on 18-nov-2016 15:35:24 in Sales & Marketing

Ondernemen gaat met falen en opstaan. Dat weten wij maar al te goed: bij onze internationale groei kwamen heel wat hindernissen kijken. We belichten de belangrijkste i.h.k.v. de Dag van de Ondernemer.

Teamleader haalt nieuwe investering van 10 miljoen euro op

avatar Cedric Auman - Copywriter on 10-nov-2016 10:05:44 in Sales & Marketing

Teamleader ontvangt een nieuwe kapitaalsinjectie van 10 miljoen euro. Een nieuw hoogtepunt in een meer dan fantastisch 2016!

10 tips om het beste te halen uit al je business events

avatar Robin Van Cleemput on 9-nov-2016 11:11:52 in Sales & Marketing

Elk bedrijf heeft een lijst met business events op de agenda staan, maar hoe haal je het beste uit elke beurs en ieder event voor een optimaal rendement?

Infographic: 10 tips om het beste te halen uit al je business events

avatar Monica Van Huylenbroeck on 7-nov-2016 17:45:49 in Sales & Marketing

Conferenties, beurzen & events zoals Web Summit zijn enorm waardevol voor bedrijven. Maar hoe haal je er het meeste uit?

Teamleader verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen!

avatar Cedric Auman - Copywriter on 26-okt-2016 13:30:55 in Sales & Marketing

Op maandag 24 oktober werd Teamleader door UNIZO Oost-Vlaanderen verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen. We blikken even terug!

Co-working Smarter: een terugblik!

avatar Cedric Auman - Copywriter on 19-okt-2016 11:45:03 in Sales & Marketing

Op maandag 3 oktober organiseerde Teamleader in het kader van De Tijdstrijd een co-working event. We blikken met veel plezier even terug!

De basics van klanten converteren: de verkoop afsluiten

avatar Cedric Auman - Copywriter on 13-okt-2016 13:56:52 in Sales & Marketing

Deel 3/3 van onze reeks "de basics van klanten converteren": hoe sluit je de verkoop succesvol af, zodat al je inspanningen niet voor niets zijn geweest?

Teamleader trekt naar Spanje!

avatar Cedric Auman - Copywriter on 4-okt-2016 10:28:40 in Sales & Marketing

Na België, Nederland en Duitsland is Teamleader klaar voor een nieuw avontuur. Vandaag openen we ons kantoor in Spanje!

De basics van klanten converteren: onderhandelen en omgaan met bezwaren

avatar Cedric Auman - Copywriter on 3-okt-2016 18:55:40 in Sales & Marketing

Deel 2/3 van onze reeks “De basics van klanten converteren”: wat is onderhandelen, hoe kan je het proces verbeteren en wat zijn de vaakst voorkomende problemen? 

Aanwerven zonder zorgen? Geen probleem dankzij de taxshift!

avatar Leen De Mey on 30-sep-2016 13:58:17 in Sales & Marketing

Teamleader en HR-specialist Securex maken ondernemers wegwijs in de complexe Belgische arbeidswetgeving. Vandaag: aanwerven zonder zorgen.

De basics van klanten converteren: leadkwalificatie

avatar Cedric Auman - Copywriter on 29-sep-2016 11:15:13 in Sales & Marketing

Deel 1 van onze reeks “De basics van klanten converteren”: wat is leadkwalificatie, waarom is het belangrijk en wat zijn de beste manieren om de ROI van jouw verkoopproces te verhogen?

Je dashboards op punt met Cumul.io

avatar Benny Waelput on 23-sep-2016 15:50:00 in Digitalisering & Productiviteit

Ben je ook zo'n fan van overzichtelijke dashboards? Dan zal Cumul.io je zeker kunnen bekoren. Cumul.io is een dashboarding app met als doel je cijfers overzichtelijk te beheren. En nu is er een integratie met Teamleader!

Sales Care: “Dit was precies wat we nodig hadden.”

avatar Vicky Van Riel - Marketing on 15-sep-2016 10:00:00 in Projectmanagement

Teamleader stelt online marketingbureau Sales Care in staat tot ambitieus projectmanagement, zonder het overzicht te verliezen. Lees hier hun verhaal!

Klantgericht ondernemen volgens Ruud Verduin

avatar Benny Waelput on 14-sep-2016 11:00:00 in Sales & Marketing

Markten en bedrijfsmodellen evolueren in sneltreinvaart. Toch blijft de uitdaging voor ieder bedrijf dezelfde: rendabele klantenrelaties zoeken, ontwikkelen en behouden. Ruud Verduin verklapt de geheimen van zo’n succesvolle klantenrelatie.

7 opvallende resultaten van #DeTijdstrijd

avatar Jeroen De Wit - CEO on 1-sep-2016 15:46:00 in Sales & Marketing

De Tijdstrijd test ondernemers over hun tijdsdruk en werk-privébalans. Dit zijn de 7 meest opvallende resultaten.

Infographic: De week van de ondernemer in kaart

avatar Jeroen De Wit - CEO on 31-aug-2016 15:44:00 in Sales & Marketing

Met het onafhankelijk onderzoek De Tijdstrijd bracht Teamleader de werkweek van de gemiddelde ondernemer in kaart. De markante resultaten vind je in onderstaande infographic terug.

Blast! Media: "Overzichtelijk, zonder al te veel onzin."

avatar Robin Van Cleemput on 24-aug-2016 15:38:00 in Projectmanagement

Blast! Media was niet echt op zoek naar een CRM-systeem, tot ze Teamleader tegenkwamen. Nu werken ze veel efficiënter voor weinig geld.

Investeer met CRM in de toekomst van jouw start-up

avatar Cedric Auman - Copywriter on 23-aug-2016 9:36:37 in Sales & Marketing

Je huidige projecten, teamleden en targets veranderen voortdurend. Maar contacten en relaties kunnen eeuwig blijven bestaan.  Als je ze onderhoudt, ten minste.  Een goede CRM-tool kan daarbij zeker van pas komen.

6 signalen die aantonen dat je de verkeerde bedrijfssoftware gebruikt

avatar Cedric Auman - Copywriter on 22-aug-2016 16:15:00 in Sales & Marketing

Hoe weet je of de tools die je gebruikt al dan niet bij je onderneming passen? Dit zijn alvast 6 signalen waarop je moet letten.

De moeilijke tijdstrijd van de Belgische ondernemer

avatar Benny Waelput on 20-aug-2016 15:31:00 in

Klik hier voor de Nederlandse resultaten. Teamleader voerde een onderzoek naar de werkweek bij ondernemers, en wat blijkt? De Belgische ondernemer werkt hard. Zeer hard.

Checklist: welke CRM-software heb jij nodig?

Welke CRM-software heeft jouw onderneming nodig? In een zee van tools en met keuze uit tal van features is het niet makkelijk om de juiste tool te vinden… maar deze checklist helpt je alvast op de juiste weg.

Klantenbinding: 5 tips om fans te maken van je klanten

avatar Fay Haelterman on 4-aug-2016 14:49:00 in Sales & Marketing

Klantenbinding is minstens even belangrijk als klantenwerving, zeker in dit klantgericht tijdperk. Deze blog deelt 5 tips om trouwe fans te maken van je klanten.

Textwerk: "Voor compacte bedrijven met veel opdrachten is Teamleader de beste CRM."

avatar Robin Van Cleemput on 24-jul-2016 11:54:00 in Projectmanagement

Vertaalbureau Textwerk vond in Teamleader een CRM die aanbiedt waar ze zelf voor staan: snel, efficiënt en betaalbaar. Lees snel verder!

Tijdregistratie voor consultants: 4 redenen om er vandaag nog mee te beginnen

Correct tijd registreren én factureren kan veel makkelijker dan je denkt, en is ook nog eens voordelig voor iedereen. Deze blog vertelt je er alles over.

Hoe kies je de juiste tools voor jouw start-up?

avatar Monica Van Huylenbroeck on 21-jul-2016 16:00:00 in Sales & Marketing

Wat zijn nu precies de verschillen tussen de juiste en de verkeerde tools? Welke zaken moet je overwegen voor je een keuze maakt? We helpen je op weg.  

4 Uitdagingen voor elke consultant

avatar Robin Van Cleemput on 9-jul-2016 13:00:00 in Sales & Marketing

Consultants moeten experts zijn in hun vakgebied én relatiebeheer, maar ook marketing, sales en administratie verzorgen. Lees hier meer over die uitdagingen.

6 Nuttige Teamleader-features die je nog niet gebruikt

avatar Cedric Auman - Copywriter on 8-jul-2016 15:51:00 in Sales & Marketing

CRM kan heel wat meer dan contacten beheren. Wij spraken met onze in-house experts, en lijsten voor jou 6 nuttige Teamleader-features op die je misschien nog niet gebruikt!

4 jaar, 7 landen, 80+ mensen

avatar Benny Waelput on 3-jul-2016 15:54:00 in Sales & Marketing

Teamleader viert vandaag zijn 4-jarig bestaan en dat doen we met taart, de opening van een nieuw kantoor in Spanje en hopelijk met een overwinning van de Rode Duivels!

De salescyclus van je startup optimaliseren met Teamleader

avatar Cedric Auman - Copywriter on 2-jul-2016 16:46:00 in Sales & Marketing

Je salescyclus optimaliseren is een belangrijke stap om je onderneming voor te bereiden op de groei die haar staat te wachten. Maar hoe doe je dat juist? 

Teamleader ticketing: het juiste antwoord op elke vraag

Hét uithangbord van je bedrijf, dat is een tevreden klant. En een tevreden klant, dat is er één die snel antwoord krijgt op z'n vragen. Met een ticketingsoftware blijf je steeds bij de pinken!

MYPUP: "Teamleader was voor ons dé manier om op een gestructureerde en professionele manier aan de slag te gaan."

avatar Robin Van Cleemput on 25-jun-2016 9:37:00 in Projectmanagement

MYPUP helpt duizenden gebruikers pakketten eenvoudig verzenden en ontvangen op kantoor. Teamleader gaf hen meer structuur en professionaliteit.

Blijf de concurrentie de baas dankzij CRM

avatar Cedric Auman - Copywriter on 24-jun-2016 11:35:00 in Sales & Marketing

Steeds meer bedrijven gebruiken CRM om contacten te beheren, en sparen op die manier tijd, geld en energie uit. Hoe kan CRM jouw start-up helpen groeien? Je leest het hier!

Infographic: 3 Manieren voor een betere workflow

Van marketing tot sales en customer service: Teamleader maakt werk makkelijker door ieders workflow te optimaliseren. Deze infographic toont alvast 3 voorbeelden.

Word de ultieme projectmanager! 5 tips voor geslaagde projecten

avatar Ellen Doms on 10-jun-2016 16:37:00 in Projectmanagement

Goede project planning software is zelfs voor de slimste projectmanager geen overbodige luxe. Deze blog vertelt je er alles over.

Dit was Work Smarter 2016

avatar Robin Van Cleemput on 26-mei-2016 16:03:00 in Sales & Marketing

Work Smarter 2016 was een succes: boeiende sprekers, nuttige break-outsessies, innovatieve partners, en vooral: tevreden bezoekers. Een verslag!

Well Played: "Al van bij het begin helpt Teamleader ons gezond groeien."

avatar Robin Van Cleemput on 21-mei-2016 10:50:00 in Projectmanagement

Het Gentse animatiebedrijf Well Played is stevig aan het groeien. In Teamleader vonden ze de perfecte partner om dat proces te ondersteunen.

Skillseeker: "We zochten een foolproof systeem dat onze sales én customer care ondersteunt."

avatar Robin Van Cleemput on 13-mei-2016 9:38:00 in Projectmanagement

Skillseeker zocht een systeem om hun salesprocessen te optimaliseren. Hebben ze in Teamleader gevonden wat ze zochten? Lees het hier!

Hoe je voortaan alleen de écht interessante leads belt

avatar Robin Van Cleemput on 12-mei-2016 16:15:00 in Sales & Marketing

Leads van lage kwaliteit opbellen is tijdrovend en demotiverend. Met deze 3 simpele CRM-integraties verminder je dat risico.

Automatiseer en laat je software het vuile werk doen!

Veel cruciale maar repetitieve taken kunnen makkelijk gestroomlijnd of zelfs geautomatiseerd worden. Deze blog vertelt hoe en waarom.

Hoe helpt CRM je beter te delegeren?

Ondernemen is leren loslaten. Ben jij zo iemand die alles zelf wil doen? Delegeren lijkt misschien moeilijk, maar met een goede CRM is het kinderspel. Lees de blog!

Hoe teamwork en slimme tools je omzet (én je leven) verbeteren

avatar Benny Waelput on 23-apr-2016 15:22:00 in Projectmanagement

Voor goed teamwork heb je talentvolle mensen en moderne technologie nodig. Hoe ondersteun je dat? Lees ons ebook!

Work Smarter - 19 mei - ArtCube Gent

avatar Benny Waelput on 22-apr-2016 16:55:00 in Sales & Marketing

Op 19 mei brengen we met Work Smarter in de Gentse Artcube professionals uit verscheidene sectoren samen om de toekomst van de werksfeer te evalueren, voorspellen en -wie weet- te beïnvloeden!

Online facturen laten betalen? Makkelijker dan ooit!

Online betalingen ontvangen is voordelig voor jou & je klant, en tegenwoordig helemaal binnen het bereik van de KMO. Lees even mee!

Op bezoek bij Qubrik: "Onze sales werken heel zelfstandig."

avatar Robin Van Cleemput on 16-apr-2016 9:33:00 in Projectmanagement

Qubrik maakt naam in beleggingsvastgoed met realistisch rendement. Hoe helpt Teamleader hen hierbij? Wij spraken met medeoprichter Danny Anthoons!

Word weer de baas over je mailbox

Newsflash: we sturen met z'n allen te veel e-mail. Tijd om daar wat aan te veranderen: beperk je mailverkeer tot de écht belangrijke mailtjes, en verwerk ze meteen zodat je niet meer nodeloos in je inbox moet graven.

Op bezoek bij Bits & Pieces: "We werken veel proactiever."

avatar Benny Waelput on 9-apr-2016 15:30:00 in Projectmanagement

Tijd voor een nieuw partnerverhaal: Bits & Pieces uit Herentals helpt KMO’s en kleinere ondernemers met IT-maatwerk. Co-zaakvoerder Jimmy Goormans: "Toen we extra mensen zochten, was een CRM-systeem plots zeer actueel."

De KMO van de toekomst: over het nieuwe werken, fysieke kantoren en home offices

Niemand kan er omheen: de manier waarop we werken is aan het evolueren. Is het einde in zicht voor de traditionele kantoorcultuur, en welke rol speelt jouw KMO daarin?

Op bezoek bij Cogetix: "Een openbaring voor onze klanten."

avatar Benny Waelput on 2-apr-2016 15:32:00 in Projectmanagement

Vanuit het geloof dat cloud computing de IT-wereld voorgoed zal veranderen, biedt Cogetix innovatieve IT-oplossingen aan KMO’s. Hoe en waarom gebruiken zij Teamleader? Wij spraken met oprichter Kristof Boden!

Sales & productiviteit: 4 valkuilen die je beter vermijdt

avatar Robin Van Cleemput on 31-mrt-2016 16:41:00 in Sales & Marketing

Ondanks het talent in je rangen, is het niet makkelijk om consequent topcijfers te draaien. Vraag jij je soms af wat een rem vormt op je verkoop? 

Op bezoek bij Dropsolid: “Dropsolid is uitgegroeid tot een scale-up... en Teamleader-CRM schaalt mee.”

avatar Robin Van Cleemput on 26-mrt-2016 9:52:00 in Projectmanagement

Begin 2013 zette Dropsolid de eerste stappen als digitaal businessbedrijf. Intussen zit het team met kantoren in Gent en Hasselt volop in de scale-upfase. Internationalisering en het bouwen van geïntegreerde digitale businessplatformen staan daarbij voorop. Teamleader is de geknipte partner: schaalbaarheid is immers een centraal onderdeel van CRM.

Versnel je verkoopproces in 4 stappen

avatar Cedric Auman - Copywriter on 24-mrt-2016 16:28:00 in Sales & Marketing

Een traag verkoopproces houdt salesteams al te vaak tegen om deals af te ronden waar ze heel wat tijd en moeite in hebben gestopt. Hoe kan je dat proces nu precies versnellen zodat je tijd én geld bespaart?

Op bezoek bij Hybrid Media: jouw digitale strategie op maat

avatar Robin Van Cleemput on 12-mrt-2016 10:03:00 in Projectmanagement

Het online marketingagentschap Hybrid Media stippelt de digitale strategie van klanten uit van a tot z. Van een efficiënte website of e-shop tot mobiele applicaties en overtuigende content: Hybrid Media gooit alles in de strijd om jouw digitale blazoen op te poetsen.

Op bezoek bij Night Shift: "Doorgroeien door archiveren & documenteren."

avatar Robin Van Cleemput on 5-mrt-2016 9:49:00 in Projectmanagement

Tijd voor een nieuw partnerverhaal: Night Shift uit Gent verenigt complementaire ondernemers op sfeervolle beursconcepten. Klassieke netwerktoestanden zijn uit den boze, Night Shift bouwt op openheid & ontspanning zonder onderlinge competitie.

Wat heeft CRM jou in 2016 te bieden? 4 Opmerkelijke trends!

2016 is nog maar twee maanden ver, en toch vallen er op de CRM-markt al vier opmerkelijke trends te bespeuren waarmee ook jouw bedrijf zijn voordeel kan doen. Deze blog lijst ze voor jullie op.

Teamleader verkozen tot Startup of the Year op Tech Startup Day 2016

avatar Benny Waelput on 21-feb-2016 9:17:00 in Sales & Marketing

We konden al terugblikken op een ronduit fantastisch 2015, en ook in 2016 blijft Teamleader hoge ogen gooien. Gisteren werden we namelijk verkozen tot Tech Startup of The Year. En of we trots zijn!

CSI op kantoor: ben jij een slachtoffer van meetnapping?

Al te vaak worden medewerkers gegijzeld in meetings waar zijzelf noch de organisatie baat bij hebben. Wat is meetnapping, en hoe kan je het voorkomen? 

6 manieren om tijd te winnen met cloudsoftware

Wil je tijd winnen met je kmo? Met software kan je uren tijd besparen. Die kan je beter gebruiken voor écht belangrijke taken. Veel software bevindt zich tegenwoordig in de cloud; leer snel hoe jouw bedrijf ook van de voordelen profiteert. 

De hagelnieuwe LinkedIn-plugin!

avatar Benny Waelput on 31-jan-2016 16:11:00 in Product Updates

Teamleader kondigt met trots een tof en veel gevraagd nieuwtje aan om je CRM-ervaring te spijzen: de LinkedIn-plugin, onze nieuwste telg in de familie van Google Chrome plugins made by Teamleader!

Remmen & gas geven: het belang van downtime voor je productiviteit

Hoe kan je als bedrijf écht productiever worden? Simpel: door af en toe op de rem te gaan staan. Ben je klaar om efficiënter te werken? 

101 handige tools: heb jij er tijd voor?

Het huidige overaanbod aan technologie werkt verlammend op heel wat teams, waardoor kostbare tijd verloren gaat. Maar hoe elimineer je de tools die je niet nodig hebt?

Bereik in 4 stappen je zakelijke doelen voor 2016

Wordt 2016 een schot in de roos voor jouw bedrijf? Deze 4 stappen helpen jou om de lat hoger te leggen!

Op bezoek bij Expansion: "Werkuren en vooropgestelde deadlines respecteren is voor ons cruciaal."

avatar Benny Waelput on 24-dec-2015 13:32:00 in Projectmanagement

Klanttevredenheid is voor Expansion de focus, en dus moet de lat elke dag hoog worden gelegd. Hoe ze daar dankzij Teamleader in slagen? Bekijk de video!

Time management: mensen, motieven & moderne tools

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een efficiënte tijdsbesteding is voor jouw onderneming. Daarom schreven we een ebook met praktische en strategische tips voor meer productiviteit en verhoogde efficiëntie.

5 Goedkope tips om als KMO tijd uit te sparen

Tijd is ons kostbaarste goed. Hoe kan je als KMO tijd sparen voor wat écht telt? 5 praktische tips!

Op bezoek bij Partners voor Ondernemers: "Teamleader gaf een eerlijke indruk."

avatar Robin Van Cleemput on 28-nov-2015 9:48:00 in Projectmanagement

Tijd voor een nieuw partnerverhaal: Partners voor Ondernemers (PvO) uit Kortrijk zet al 40 jaar in op slimmer samenwerken. Met grote klanten als Colruyt Group maar evengoed KMO's. Optimale processen afgestemd op medewerkers en hun interacties, wendbare structuren afgestemd op klanten en hun markten. PvO sleutelt aan de organisatie en begeleidt de transformatie. Zodat het team er 100% staat en de onderneming er 200% voor gaat. Directeur Joost Van Driessche: "80% van het werkgedrag komt voort uit structuren."

Excel versus CRM: een ongelijke strijd

Veel bedrijven gebruiken nog steeds Excel voor werkelijk alles, van verkoopcijfers tot tijdregistratie. Vroeger was het ook de uitverkoren software voor contactbeheer… maar op dat vlak is Excel inmiddels links en rechts voorbijgestoken. Vergeleken met de geavanceerde CRM-software van nu, krijg je een strijd die helemaal niet opgaat.

Waarom Teamleader-klanten zich geen zorgen moeten maken om Safe Harbor

Datatransfers tussen de VS en de EU bevinden zich sinds kort in een grijze zone. Maar daar hoeven Teamleader-klanten heus geen slaap voor te laten. Een woordje uitleg!

Teamleader op de radio: Groeien wordt nog leuker!

avatar Benny Waelput on 18-nov-2015 10:14:00 in Sales & Marketing

Elke ondernemer zal je vertellen dat groeien niet vanzelfsprekend is. De reden? Administratie. Teamleader lanceerde daarom een radiocampagne op Radio 1 & StuBru!

Op bezoek bij BizPlus: "Meer geloofwaardigheid en integriteit."

avatar Robin Van Cleemput on 14-nov-2015 9:42:00 in Projectmanagement

Tijd voor een nieuw partnerverhaal: BizPlus uit Aartrijke adviseert en begeleidt (startende) ondernemers die zorgeloos willen groeien. Juridisch-sociale kwesties, personeelsbeleid en -werving, loonlijsten, sociale documenten of het statuut als zelfstandige? Patrick Chalmet van BizPlus belichaamt de dynamische ondernemer: veelzijdig, transparant, correct en bovenal authentiek. "Ondernemers betalen te veel voor vaak onvolledige informatie en onpersoonlijke service."  

Maak kennis met: Teamleader for Startups

avatar Robin Van Cleemput on 5-nov-2015 9:57:00 in Sales & Marketing

Als start-up kan je snel je focus verliezen: te veel administratie, niet de gelijkgestemde mensen vinden, onbetaalde facturen, ... Daarom lanceren wij het start-upprogramma!

Er zijn geen resultaten gevonden voor: