Teamleader Blog Article

Nieuw: je facturen binnen 24u betaald dankzij Teamleader en KBC

Benny Waelput Benny Waelput on 4-jun-2020 10:23:12 in Product Updates

Nieuw: je facturen binnen 24u betaald dankzij Teamleader en KBC

Krijg facturen binnen de 24 uur betaald en verzeker je cashflow in tijden van corona (en daarbuiten). 

"Hoe verzeker ik mijn cashflow?" - het is een vraag die elke ondernemer bezig houdt, zeker in tijden van crisis. Een antwoord bieden op deze vraag kan duidelijk een grote rol van betekenis spelen voor kmo’s.  En laat dat nu net zijn wat we bij Teamleader graag willen doen.

We staken daarom de koppen bij elkaar met KBC België en bouwden een oplossing die het voor ondernemers eenvoudiger dan ooit maakt om financiering aan te vragen. Via de gloednieuwe integratie dien je namelijk via Teamleader een aanvraag in om de facturen van jouw keuze binnen de 24 uur door KBC uitbetaald te krijgen. Zij gaan vervolgens bij jouw klant achter een terugbetaling aan. De integratie is op onze Marketplace, en ook klanten van Yadera kunnen gebruik maken van de dienst van KBC. 

Verzekerde cashflow in 3 stappen

Vanaf nu is financiering aanvragen voor je facturen een eitje. In 3 stappen krijg jij je factuur direct betaald:

KBC_NL@2x-1

En die zekerheid brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Geen nood meer om extra herinneringen te sturen. Weer wat tijd gewonnen.
  • Jij hoeft je geen zorgen te maken over de opvolging van facturen, wij doen het werk voor je.
  • Je geld staat de volgende werkdag op je rekening.
  • Dankzij een gegarandeerde cashflow kun je de lonen van je medewerkers blijven garanderen, voorraad blijven aankopen of blijven investeren in je bedrijf. 

Een hele last van je schouders dus, want eens je factuur aanvaard is door KBC, gaan zij achter de effectieve betaling aan bij je klant.

Scherpste prijs op de markt

KBC houdt een klein percentage af van elke factuur die ze voor jou financiert. Hiervoor bekijken ze voornamelijk naar de betalingstermijn van je factuur, maar ook naar de kredietwaardigheid van je klant. KBC kijkt dus niet naar jouw financiële draagkracht, maar naar die van je klanten.

De tarieven die KBC hanteert in combinatie met de flexibiliteit om zelf te kiezen welke facturen je laat financieren, zijn ongezien op de markt. Voor alle details kun je terecht op de website van KBC.

Eerste stap in het nieuwe aanbod

Momenteel is de koppeling beschikbaar voor klanten van Yadera en Teamleader MOVE en BOOST klanten die zelf een KBC-rekening hebben. We bekijken ook de opties om deze functionaliteit uit te breiden naar andere financiële partners, binnen en buiten België. Zo kan op termijn iedereen genieten van een gezonde en verzekerde cashflow.

Iets voor jou? De integratie is beschikbaar op onze Teamleader Marketplace!

Meer weten? Neem een kijkje op onze Knowledge Base voor alle voorwaarden. Of volg de raad van Dries, en schrijf je in voor één van onze webinars!