Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Help collega-ondernemers Teamleader ontdekken, en word ervoor beloond!

Help collega-ondernemers Teamleader ontdekken, en word ervoor beloond!

Word een echte Teamleader-ambassadeur!

9 op de 10 klanten kennen Teamleader via een kennis, collega of vriend. Hiervan geeft 36% aan dat ze Teamleader zelf actief aanbevelen. Natuurlijk zijn we erg blij met deze cijfers: een tevreden klant is tenslotte de ideale ambassadeur. We geven dan ook graag eens iets terug. Ken jij ons Referral programma al?

Gewoon onze manier om te zeggen:
Bedankt! 

Onze trouwe klanten en ambassadeurs bedanken, dat is het uitgangspunt van het Referral-programma. Hoe het werkt? Krijg een korting voor elke collega-ondernemer die dankzij jou klant wordt bij Teamleader! Wat houdt dit in?

  • € 125 korting op je volgende factuur
  • € 125 in Teamleader-credits, die je vrij mag gebruiken

Maar dat is niet alles: ook de persoon of onderneming die je aanbrengt, krijgt € 125 in Teamleader-credits! Die kan je vervolgens gebruiken voor:

  • Het versturen van facturen per post
  • Het bevestigen van meetings via sms
  • Het opvragen van financiële en contactgegevens a.d.h.v. Trends Top
  • Eenzijdige integraties met boekhoudpakketten
  • Twilio

Dus, samengevat:

HQ_Blog_Referral2018_inline

Let op: enkel de account administrator kan de beloning kiezen. De beheerder van je Teamleader-account bepaalt dus of er € 125 wordt afgehouden van je volgende factuur, dan wel of je € 125 in Teamleader-credits ontvangt.

Hoe breng je nieuwe klanten aan?

Om Teamleader aan te bevelen aan anderen, klik je in jouw Teamleader-account rechts bovenaan op je foto/naam, en kies je vervolgens "Raad Teamleader aan". Op deze pagina vind je bovendien een overzicht van hoeveel jouw Teamleader-ambassadeurschap je al heeft opgeleverd, en hoeveel krediet hiervan nog beschikbaar is. 

Je kan er dan voor kiezen om Teamleader te delen via e-mail, Facebook, Twitter of LinkedIn. Deel je liever rechtstreeks de link? Dat kan natuurlijk ook!

Je contactpersoon kan aan de hand van jouw link Teamleader gratis uitproberen. Beslist hij of zij na die proefperiode om klant te worden, dan krijgen jullie beiden automatisch € 125!

Heb jij Teamleader al aangeraden?

Raad iemand Teamleader aan!