Teamleader Blog Article

Terug naar het blog overzicht

Nieuwe versie LinkedIn-plugin

Goed nieuws! De Teamleader LinkedIn-plugin kreeg een grondige update en is vanaf nu ook compatibel met de nieuwe lay-out van Linkedin.

Een tijdje geleden startte LinkedIn met het gradueel uitrollen van hun nieuwe look. We zijn er fan van, maar helaas bracht het wel wat gevolgen mee voor ons: de LinkedIn-plugin was niet compatibel met het nieuwe ontwerp.

Maar nu kreeg de plugin een update waardoor hij zowel voor de oude als de nieuwe versie van LinkedIn werkt. De plugin is beschikbaar op de Chrome Store, neem dus gerust een kijkje!

Benieuwd wat de plugin juist doet?

Naast je inkomende en uitgaande e-mails tracken op Gmail en Outlook for web, kun je er ook contact- en bedrijfsgegevens mee importeren van LinkedIn naar Teamleader.

linkedinv2_1.png

De plugin voegt een kader toe aan een LinkedIn-pagina en vergelijkt de data met de gegevens in je CRM. Indien het contact onbekend is, vraagt de plugin of je hem of haar wenst toe te voegen.

linkedinv2_2.png

Je kunt onmiddellijk ook gerelateerde bedrijven van het contact toevoegen. Je contact wordt ook automatisch gelinkt aan deze bedrijven in je Teamleader account.

linkedinv2_3.png

Zodra je het contact hebt toegevoegd, wordt een directe link naar de contactpagina in Teamleader beschikbaar.

linkedinV2_4.png

Terug in Teamleader zie je de contactpagina in je CRM. Het logo naast de naam is een directe link naar zijn of haar LinkedIn-profiel.

Over de auteur

Benny Waelput

Game of Thrones has Maesters, we have Benny: a man whose vast experience, life-long devotion and superior intelligence have made him a walking, talking and inexhaustible source of knowledge about Teamleader - and strong Belgian ales and bass guitar too. Knowledge this hard-working ex-customer success, ex-inside sales, ex-copywriter, now full-on product marketer is more than willing to share with whoever's asking. "Benny knows" is a phrase so often heard, you tend to forget that a couple of beers make him sound more like a potty-mouthed pirate than a scholar.

FOLLOW BENNY WAELPUT ON TWITTER
Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!