Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Perfect Integration: “Teamleader is de hub voor onze dagelijkse werkzaamheden.”

Cedric Auman Cedric Auman on 18-sep-2017 15:08:04 in Projectmanagement

Perfect Integration: “Teamleader is de hub voor onze dagelijkse werkzaamheden.”

Na het testen van meerdere softwareoplossing om hun kmo te beheren, koos Perfect Integration uiteindelijk voor Teamleader. Ontdek hier waarom.

Wie? Bert Mcgaughey, Operations Manager & Chris Knight, Managing Director & Founder
Wat? Geïntegreerde technologie- & installatiespecialist
Teamleader sinds? September 2016
Uitdaging? Het beheren van alle binnen- en buitenkomende informatie in het bedrijf

Perfect Integration is een gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Londen dat de technologie bij je thuis een persoonlijke touch geeft. Hun core business: het ontwerpen en installeren van geïntegreerde systemen die je leven verbeteren met gebruik van de meest innovatieve producten en technologie. “We voelden dat er een gat in de markt was voor een speler met pure finesse en oog voor detail, dus we waagden onze kans."

“We streven niet naar ‘goed genoeg’, maar naar ‘perfect’ werk, of we beginnen er zelfs niet aan.”

Teamleader perfect integration testimonialteamleader perfect integration testimonial

“Bert Mcgaughey: “Ons doel? Geïntegreerde controlesystemen leveren. In plaats van je muziek, films, verlichting, gordijnen en airco met afzonderlijke besturingssystemen te bedienen, zorgen wij ervoor dat alles in één controlepaneel ondergebracht zit - met slechts één interface.”

“Wat Perfect Integration zo uniek maakt is dat we meer nieuwe producten testen dan eender welk bedrijf. We nemen geen genoegen met hoe we ons laatste project afleveren. We streven niet naar ‘goed genoeg’, maar naar ‘perfect’, of we beginnen er zelfs niet aan.”

De status quo voor Teamleader: teveel software, versnipperde informatie

“Voor we Teamleader leerden kennen, gebruikten we verschillende soorten software met allemaal hun eigen taak. We steunden op Insightly voor CRM, maar die werd matig door ons team onthaald. Daarnaast gebruikten we Zendesk voor ticketing: daar waren we best tevreden over, tot het moment waarop we data wilden exporteren. Harvest gebruikten we dan weer voor onze Timesheets en Dropbox voor het delen van documenten. Kortom, alles zat heel versnipperd en was niet langer te overzien.”

Intern zweefden er teveel berichten en telefoongesprekken in het rond in alle verschillende tools. Die miscommunicatie en gefragmenteerde informatie zorgde ervoor dat elke manager minder workload aan kon, inclusief mezelf en onze project managers. We spendeerden teveel tijd van onze werkdag aan het opzoeken van informatie, die eigenlijk gewoon vlot toegankelijk zou moeten zijn voor elke werknemer.”

teamleader perfect integration testimonialteamleader perfect integration testimonialteamleader perfect integration testimonial

Het kantelpunt: versnippering zorgde voor teveel tijdsverlies

Perfect Integration ging op zoek naar andere oplossingen. “Ik spendeerde ongeveer een maand met het zoeken naar allerlei aanbevelingen in verschillende industrieën en googelde ongeveer 15 verschillende tools bij elkaar. We hebben ze allemaal uitgeprobeerd, maar de overgrote meerderheid misten iets essentieel - ze waren in beta, beschikten niet over een mobiele app, hadden planningsmogelijkheden maar geen opties voor projectmanagement of het toevoegen van milestones, …”

“Bijna alle uitgeteste tools misten een essentieel element - Teamleader miste er geen enkel.

“Bijna alle uitgeteste tools misten hier en daar wat essentiële functies - Teamleader helemaal niet. We besloten om het er op te wagen en het gewoon uit te proberen. Alles zat gewoon té versnipperd, we waren in volle teamsuitbreiding, verschillende mensen gebruikten verschillende tools: al deze zaken namen op dagelijkse basis gewoon teveel tijd in beslag en daar moesten we dringend verandering in brengen.”

De toekomst: focus op nieuwe groeimarkt

"Teamleader, onze nieuwe all-in-one tool, blijft de hub voor al onze dagelijkse werkzaamheden."

Chris Knight, Managing Director & Founder: “Het plan is om te blijven groeien. Elk jaar is er een gestage groei en we willen er uiteraard voor zorgen dat we de beste blijven in wat we doen. We zijn recent gestart met ons te richten op de markt van superjachten en dat blijft voor ons een groeimarkt in de komende 3 tot 5 jaar.”

“Teamleader, onze nieuwe all-in-one tool, blijft de hub voor onze dagelijkse werkzaamheden. Het is een enorme stap vooruit met vroeger toen we verschillende oplossing gebruikten voor ticketing, CRM, planning, chat, enzovoort. We kunnen het zeker aanbevelen voor kmo’s die op zoek zijn naar een oplossing om hun bedrijf te digitaliseren.”

Wil je ontdekken hoe Teamleader je bedrijf op dezelfde manier kan helpen als Perfect Integration? Vraag je gratis proefversie voor 14 dagen aan, zonder enige verplichtingen!

teamleader perfect integration testimonial