Teamleader Blog Article

Teamleader behaalt 53ste plaats in Deloitte's ‘EMEA Fast 500’ ranking in Parijs

Teamleader behaalt 53ste plaats in Deloitte's ‘EMEA Fast 500’ ranking in Parijs

Na de bekroning tot snelst groeiend Belgisch technologiebedrijf in de Deloitte Technology Fast 50-competitie, bewijst Teamleader dat we op internationaal groeiniveau niet hoeven onder te doen. Ons team bereikte een nieuw niveau van uitmuntendheid door als 53ste te eindigen in de Deloitte Technology Fast 500 in de EMEA-zone met 18 landen waaronder Frankrijk, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

2097% groei in omzet

De Deloitte Technology Fast 500-ranglijst omvat de snelstgroeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika op basis van de procentuele omzetgroei van de afgelopen vier jaar. In deze periode behaalde Teamleader een omzetgroei van 2097% en behaalde zo de 53ste plaats in de ranglijst.

"We zijn heel enthousiast om naast enkele van de belangrijkste namen in onze branche in deze lijst te verschijnen, zoals Deliveroo." concludeert Guillaume Broutard, Country Manager voor Teamleader in Frankrijk

"Felicitaties aan de winnaars van de Fast 500 EMEA van 2017 voor hun grote succes", zegt Paul Sallomi, vice-voorzitter en hoofd van Global Technology, Media & Entertainment en Telecommunications Industry bij Deloitte. "Nu technologie elk aspect van ons leven en werk blijft transformeren, zullen innovatieve, snelgroeiende bedrijven nieuwe ideeën op de markt blijven brengen. Ik kijk er naar uit om te zien hoe de winnaars van dit jaar een positieve impact hebben op onze wereld in de komende jaren."

Een geweldige prestatie om onze Europese groei te vieren

Een plaats in de top 60 van deze EMEA-ranking is fantastisch nieuws voor Teamleader. Dit is een erkenning van onze geloofwaardigheid als bedrijf. Dat de Fast 500 plaatsvond in Parijs, waar we twee maanden geleden een nieuw kantoor openden, is géén toeval, maar een sterk signaal dat het één van de belangrijkste platforms van Europa is. De aandacht verdienen van een bevolking die ons nog niet zo goed kent, is een extra motivatie in onze missie om Europese marktleiders in onze industrie te worden.

Voor onze CEO Jeroen De Wit, die voor de tweede maal door Deloitte werd uitgenodigd, is deelnemen aan dit soort gala's om zijn passie door te geven, bijna een gewoonte geworden waar hij niet genoeg van kan krijgen:

"Een ranking in de top 60 benadrukt de ongelooflijke reis die we de afgelopen jaren samen met alle landen hebben afgelegd. Het is een erkenning voor alle inspanningen van ons internationale team: we zouden niet staan waar we nu staan zonder onze werknemers, partners en klanten. Deze prijs is een grote eer, maar we zijn ons er tegelijkertijd van bewust dat dit ook een belofte is voor ons verdere Europese groeipotentieel."

Jeroen benadrukt ook het belang van een moderne marketingstrategie in ons digitale tijdperk:

"Onze groei wordt gedreven door leadgeneratie, waarvan het merendeel wordt gerealiseerd door digitale marketing." Om waarde te blijven toevoegen aan Europese kmo’s die met hun bedrijf willen groeien en willen slagen in hun digitale transitie, blijven we onze expertise op dit gebied versterken en richten we ons op de toekomst. Nieuwe landen veroveren, innoveren en ons team versterken met enkele sleutelposities op internationaal niveau."

Een groeiende multi-lokale visie om klanten tevreden te stellen

Om internationaal te blijven groeien, blijft onze multi-lokale aanpak de kern van alles wat we doen. Op de behoeften en vereisten van onze klanten inspelen in elk land in Europa is de strategie die ons team heeft gekozen en de succesformule voor onze internationale groeistrategie.

Wat het product betreft, zullen we onze inspanningen voortzetten om van product naar platform te groeien. Dit vertaalt zich in een grotere stroom aan integraties met lokale en internationale software voor onze groeiende Teamleader Marketplace (op dit moment hebben we 114 integraties en lanceren we er binnenkort nog veel meer) en een nieuwe API in 2018. We verbeteren ook volledig onze agenda- en facturatiemodules en betrekken hierbij volop onze klanten om hun mobiele ervaring te verbeteren met hun kostbare feedback.

Momenteel zijn we bezig om ons team uit te breiden met een aantal belangrijke sleutelposities. Daarvoor zijn we nog op zoek naar ervaren professionals, van Marketing tot Customer Success, in heel Europa. Ben jij de held waar we naar op zoek zijn? Bekijk onze vacatures!

Ontdek de volledige ranglijst van de Technology Fast 500 hier