Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Teamleader genomineerd voor Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2017 (en jij kan erbij zijn!)

Teamleader genomineerd voor Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2017 (en jij kan erbij zijn!)

Teamleader werd door EY genomineerd voor 'Beloftevolle Onderneming van het Jaar', en jij kan bij de prijsuitreiking aanwezig zijn!

In 2017 legden we al een heel parcours af, met de lancering van de Teamleader Marketplace, de beloning van onze inspanningen op de Totango Customer Success Summit en de tweede editie van Work Smarter

En ook vandaag is een hoogdag: Teamleader werd door EY genomineerd in de categorie Beloftevolle Onderneming van het Jaar. 

"Onderneming van het jaar is een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet. Deze bedrijven verdienen dat niet alleen omdat hun cijfers bewijzen dat hun ondernemerschap vruchten afwerpt. Zij geven ook blijk van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork. Zij zijn het mooiste bewijs dat ondernemen met durf en verbeelding in België nog steeds loont en inspireert." - EY

De volledige lijst met finalisten kan je bekijken op de website van EY. De prijsuitreiking volgt op dinsdag 17 oktober in Brussels Expo. Noteer die datum maar alvast in je agenda, want wij kunnen 50 gratis duotickets weggeven!

Wil je er graag bij zijn? Je hoeft enkel het formulier in te vullen onderaan dit artikel om kans te maken op je persoonlijke uitnodiging.

Group_picture_2017_2.jpg

 

Ga met ons mee naar de uitreiking!

We hopen na de nominatie uiteraard ook de hoofdprijs in de wacht te slepen. Wil je graag op de prijsuitreiking aanwezig zijn? Vul het onderstaande formulier in en maak kans op één van de 50 duotickets!