Teamleader Blog Article

Terug naar het blog overzicht

Teamleader Marketplace: één centrale plaats voor al je integraties

Teamleader lanceert vandaag een nieuw platform: de Marketplace. Die bevat bijna 100 integraties met software voor kmo’s, gaande van boekhoudsoftware en Microsoft Office tot cloudapplicaties voor online betalingen, marketing, telefonie, en veel meer.

In het verleden koppelden softwareontwikkelaars wel eens spontaan toepassingen aan Teamleader, zonder dat onze klanten daar altijd van op de hoogte waren. Zo ontstond het idee van de Teamleader Marketplace: één overzichtelijke plaats om alle integraties te bundelen. Bovendien hebben we het aanbod fors uitgebreid van een 40-tal applicaties naar zo’n 100, met onder meer de bij kmo’s populaire Microsoft Office-suite.

Activeer & verbind je volledige werkomgeving

Het sleutelwoord van de Marketplace? Connectiviteit! De Marketplace maakt het mogelijk om je favoriete software met je Teamleader-account te verbinden. Zo vermijd je het risico op verloren of dubbele data, en breid je je werkomgeving uit met nét die tools die je nodig hebt.

Maar het is ook een plaats om nieuwe manieren van werken te ontdekken. Teamleader is voor kmo’s vaak de eerste stap richting digitalisering. Dat vertrouwen willen we belonen door onze klanten verder de weg te tonen naar digitale innovatie. Het verhoopte eindresultaat? Een optimale workflow voor elke kmo.

Jeroen De Wit, CEO van Teamleader:

“Met de Marketplace zetten we de eerste stappen richting het bouwen van een community van Europese kmo’s die elkaar helpen en steunen in hun zoektocht naar meer productiviteit en competitiviteit.”

Al onze 5000 klanten gebruiken Teamleader op een unieke manier, volledig aangepast aan hun noden met allerlei integraties en third party applicaties. We willen ervoor zorgen dat onze gebruikers Teamleader zodanig kunnen aanpassen om innovatief en efficiënt te werken. Terzelfdertijd willen we softwareontwikkelaars aansporen om gebruiksvriendelijke, kwalitatieve integraties te bouwen met Teamleader en zo ons aanbod uit te breiden.

Niels Van den Buverie, Product Owner van de Marketplace bij Teamleader:

De Marketplace is een nieuw ecosysteem voor kmo’s. Dergelijke systemen bestaan al voor grotere bedrijven; wij willen net hetzelfde doen voor kmo’s. De Marketplace is een cruciale stap in onze missie: klanten de juiste hulpmiddelen aanreiken om even competitief en innovatief te zijn als de grote spelers.”

Hoe ga je met de Marketplace van start?

Op het platform doorzoek je gemakkelijk het aanbod van integraties in verschillende categorieën. Er is een categorie voor je boekhouding, betalingen, e-mailmarketing, e-mailtracking, en ga zo maar door. Dankzij plug and play verbind je een nieuwe applicatie in enkele klikken.

Ook het beheren van bestaande integraties kan voortaan in de Marketplace. Zo voorziet de single sign on-functie dat je meteen ingelogd bent op externe applicaties. Zelfs ontwikkelaars komen er aan hun trekken, dankzij een handige pagina met alle informatie over het bouwen van een integratie met Teamleader.

De Marketplace is dus hét startpunt om je werkomgeving te optimaliseren. Ontdek het vandaag nog!

Ontdek hier de marketplace

 

Over de auteur

Benny Waelput

Game of Thrones has Maesters, we have Benny: a man whose vast experience, life-long devotion and superior intelligence have made him a walking, talking and inexhaustible source of knowledge about Teamleader - and strong Belgian ales and bass guitar too. Knowledge this hard-working ex-customer success, ex-inside sales, ex-copywriter, now full-on product marketer is more than willing to share with whoever's asking. "Benny knows" is a phrase so often heard, you tend to forget that a couple of beers make him sound more like a potty-mouthed pirate than a scholar.

FOLLOW BENNY WAELPUT ON TWITTER
Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!