Teamleader Blog Article

Teamleader verkozen tot Startup of the Year op Tech Startup Day 2016

Benny Waelput Benny Waelput on 21-feb-2016 9:17:00 in Groeien met je onderneming

Teamleader verkozen tot Startup of the Year op Tech Startup Day 2016

We konden al terugblikken op een ronduit fantastisch 2015, en ook in 2016 blijft Teamleader hoge ogen gooien. Gisteren werden we namelijk verkozen tot Tech Startup of The Year. En of we trots zijn!

Met meer dan 90 deelnemende organisaties, workshops, internationale sprekers en veel networking, is Tech Startup Day de voornaamste tech start-up conferentie van België. Bovenop het goedgevulde programma streden een aantal innovatieve bedrijven voor 4 verschillende awards, geselecteerd door een who's who van de Belgische technologiesector.

Op 19 januari werden daarvoor de nominaties bekend gemaakt. Uitstekend nieuws voor ons: Teamleader was genomineerd in de categorie Tech Startup of the Year.

Toen begon de race om stemmen te ronselen:

Al snel lagen we voor in de tussentijdse resultaten, en die pole position hebben we nooit meer afgegeven:

Het bleef overigens niet bij tweets met felicitaties; de volgende dag mochten we ook een cameraploeg van Oost-Vlaamse televisie AVS op kantoor ontvangen:

Het niveau van de Belgische technologie-scene ligt momenteel torenhoog, en onze medegenomineerden waren dus van een straf kaliber. Daarom doet het extra veel deugd om deze prestigieuze prijs binnen te halen. Ons rest enkel om onze vele stemmers te bedanken, onze trouwe klanten, en iedereen van de organisatie. En wees gerust: we zullen nooit op onze lauweren rusten. Bedankt!