Teamleader Blog Article

Teamleader verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen!

Teamleader verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen!

Op maandag 24 oktober werd Teamleader door UNIZO Oost-Vlaanderen verkozen tot meest beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen. We blikken even terug!

 "The times, they are a-changing". Bob Dylan zei het al in 1964, en ook bij de uitreiking van de tweejaarlijkse KMO Laureaat was het sleutelwoord van de avond: innovatie, innovatie, innovatie. Twee winnaars, en heel wat verdienstelijke deelnemers - het Vlaamse ondernemerslandschap gaat duidelijk een mooie toekomst tegemoet. 

De prijsuitreiking? Die zag er zo uit:

 

Op de website van UNIZO staat intussen het volgende te lezen:

“De jury kon niet naast de gigantische groeicijfers van Teamleader kijken. Hun succes is bewezen en hun businessmodel klopt. Ze hebben ook met overtuiging extern kapitaal aangetrokken om de verdere groei te kunnen versnellen. Het businessmodel is schaalbaar en kan gemakkelijk in andere landen geïmplementeerd worden. 
De jury was ook gecharmeerd door de fantastische sfeer en dynamiek bij het bezoek aan Teamleader. Dit bevestigde dan ook dat het gehele plaatje klopt. De cultuur klopt met de cijfers, met de visie.
Jeroen De Wit is op korte termijn geëvolueerd van student-ondernemer en doener, naar succesvol manager en visionair.”

Mooie woorden alvast, en ook na afloop van de ceremonie werden we via Twitter uitvoerig gefeliciteerd:

Unizo op bezoek bij Teamleader!

Naar aanleiding van de prijsuitreiking ging Unizo langs bij Teamleader, voor een kort gesprek met Jeroen. Dit zag er zo uit: