Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Teamleader wint Deloitte’s Fast 50 award en plaatst zich voor de Fast 500-finale in Parijs!

Robin Van Cleemput Robin Van Cleemput on 16-nov-2017 12:04:40 in Sales & Marketing

Teamleader wint Deloitte’s Fast 50 award en plaatst zich voor de Fast 500-finale in Parijs!

Wie wint nu niet graag? Wij alleszins wel. En we konden niet gelukkiger zijn met onze Deloitte’s Technology Fast 50 award, jaarlijks uitgereikt aan het snelst groeiende techbedrijf in België. Nog mooier: hiermee kwalificeren we ons voor de Technology Fast 500 EMEA-finale in Parijs op 7 december, en plaatst Teamleader zich in een illuster rijtje innovatieve snelgroeiers uit Europa.

Groei van 2097%

Deloitte’s Technology Fast 50 wordt uitgereikt aan het snelstgroeiende techbedrijf in België, op basis van de procentuele groei in de voorbije vier jaren. In de tijd liet Teamleader een omzetgroei van 2097% optekenen. Dat leverde ons meteen een felbegeerde eerste plek op in de softwarecategorie, maar ook in de algemene competitie. Video-agency 87 Seconds uit Brussel en het Gentse softwarebedrijf Showpad werden respectievelijk tweede en derde, met 1331% en 989%. Spott uit Aalst werd dit jaar de Rising Star.

Uiteraard zijn we dolblij met deze overwinning. Die kleine kater waarmee we deze ochtend wakker werden, die nemen we er - zelfs op een weekdag - graag bij. Het is een enorme eer om in één adem met gevestigde bedrijven van dergelijk kaliber genoemd te worden; laat staan om dan ook de prijs in ontvangst te mogen nemen.

“Het succes van Teamleader toont aan dat forse groeicijfers nog steeds mogelijk zijn”, aldus Nikolaas Tahon, managing partner van Deloitte. “Veel Belgische ondernemers zijn voorlopers in innovatie.”

2017-11-14_22-11-58.jpgEnorme motivator voor Europees avontuur

Een dergelijke award is uiteraard fantastisch nieuws voor Teamleader. Vooral omwille van de internationale mogelijkheden die de prijs met zich meebrengt: de Fast 500 in Parijs, waar we onlangs een kantoor openden, is één van de grootste Europese podia. De aandacht die we nu krijgen van een volledig nieuw publiek, is een enorme motivator in onze missie om Europees marktleider te worden.

Jeroen, onze CEO, was uiteraard aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Tussen alle high fives door, zei hij breed grijnzend:

“De voorbije jaren waren een ongelooflijk avontuur. Naast onze groei in omzet, groeide ook ons klantenbestand uit van 200 klanten in 2014 tot meer dan 7000 klanten vandaag. Deze award is ook een erkenning voor de inspanningen van het hele team: we zouden hier vandaag niet staan zonder onze collega’s, partners en klanten.”

Een blik op de toekomst

Met Teamleader blijven we steeds vooruitblikken op de toekomst, waarin we klanten nog beter willen ondersteunen.

Op vlak van ons product, zetten we de transitie van product naar platform gestaag verder. Dit betekent dat we meer integraties zullen toevoegen aan de Teamleader Marketplace met lokale en internationale software, naast de 114 bestaande koppelingen, en een nieuwe API lanceren in 2018. We lanceren ook nieuwe features en geven bestaande features - zoals de agenda en facturatiemodule - een makeover. Daarnaast betrekken we onze klanten bij het verbeteren van onze mobiele app aan de hand van de feedback van user groups.

Verder willen we ook ons team versterken op enkele cruciale posities. We zoeken specifiek naar mensen met veel ervaring in hun gebied, over heel Europa, van marketing tot customer success. Dus als je iemand kent die in aanmerking komt: neem zeker een kijkje op onze vacaturepagina.

Dit alles met één doel voor ogen: een passend vervolg te breien aan het Teamleader-verhaal. We zijn niet snel tevreden, en dat verwachten we ook niet van onze klanten.

“De Fast 50 is een enorme eer, maar tegelijkertijd beseffen we dat we zo in een achteruitkijkspiegel kijken. Als we waarde willen blijven toevoegen voor nog meer kmo’s dan moeten we nieuwe landen veroveren, ons product innoveren en ons internationaal team versterken.“ - CEO Jeroen De Wit

Teamleader Fast 50