De Teamleader Blog

Welke impact heeft diversiteit op jouw onderneming?

Diversiteit wordt te vaak gezien als een probleem, terwijl het juist een aanwinst is. Sihame El Kaouakibi wil verscheidenheid op de werkvloer aanmoedigen en roept daarbij op tot meer sociaal ondernemerschap. 

Meer lezen

Digitaliseren: enkel voor jonge en hippe bedrijven?

Digitaliseren werkt, in elke sector. Wij gingen te rade bij een aantal Vlaamse kmo’s, en luisterden naar hoe zij hun eerste digitale stappen maakten. Lees mee.

Meer lezen

Waarom is het in je huiskamer 2017 maar op kantoor nog 1998?

Je bedrijf digitaliseren is een beetje als de lenteschoonmaak doen. Iedereen weet dat het moet gebeuren, maar niet iedereen staat er om te springen.

Meer lezen

4 manieren om je administratie tot een absoluut minimum te beperken

Administratie: het is een noodzakelijk kwaad, dat echter al gauw je hele agenda opslorpt. Aangezien tijd geld kost, wordt je administratie regelen zo een tijdrovende en dure bedoening. Hoog tijd om dat drastisch terug te schroeven.

Meer lezen

Infographic: van lead tot klant in 12 stappen

Hoe zorg jij voor een gestroomlijnde workflow? CRM, projectplanning, facturatie en support: met deze 12 stappen beheer je je volledige proces van A tot Z.

Meer lezen

Remote working: een kantoor over de hele wereld

Moet je elke dag aan je bureau zitten om efficiënt te werken? Rodolphe Dutel gelooft van niet. Hij is groot voorstander van remote working: werken waar je maar wil.

Meer lezen

Hoe ziet de toekomst van sales en marketing eruit?

Hoe ziet de toekomst van sales en marketing eruit nu automatisatie en artificial intelligence steeds belangrijker worden? Ontdek het hier.

Meer lezen

Is data management deel van je bedrijfsstrategie?

Data management is belangrijk om klanten te verdienen én op te volgen. Zorg dus voor de juiste gegevens om jouw omzet te verbeteren. Lees vooral verder!

Meer lezen

Meer halen uit Teamleader? Gebruik PieSync voor je klantgegevens!

We horen niemand klagen over de uitvinding van de CRM-tool. Toch is er vaak één groot nadeel gekoppeld: de gevreesde klantgegevens invoeren, een tijdrovend en saai klusje. Gebruik de Piesync-integratie met Teamleader om nooit meer tijd te verspillen aan data-invoer!

Meer lezen

Hoe klantgericht is jouw bedrijf?

‘Customer-centric’, klantgericht, customer focused en ga zo maar door. Met al die buzzwords lijkt er een duidelijke hype te zijn ontstaan en dat is volledig terecht, want klantgericht ondernemen is noodzakelijk.

Meer lezen