Work Smarter 2017: een geslaagde tweede editie

Op donderdag 11 mei vond in de Gentse ArtCube de tweede editie van Work Smarter plaats. Kon je er niet bij zijn of wil je de dag nog even herbeleven? Lees de blog!

Teamleader Marketplace: één centrale plaats voor al je integraties

Benny Waelput Benny Waelput on 11-mei-2017 15:08:26 in Groeien met je onderneming

Teamleader lanceert vandaag een nieuw platform: de Marketplace. Die bevat bijna 100 integraties met software voor kmo’s, gaande van boekhoudsoftware en Microsoft Office tot cloudapplicaties voor online betalingen, marketing, telefonie, en veel meer.

Teamleader wint 2 awards tijdens Totango Customer Success Summit

Alexia Alexia on 28-mrt-2017 8:20:02 in Groeien met je onderneming

Teamleaders Customer Success-team won twee Hero Awards tijdens de Totango Customer Success Summit in San Francisco. We werden beloond voor onze aanpak, die 'uniek' en 'dynamisch' werd genoemd... lees verder als je wil weten hoe onze strategie eruitziet. 

Lead management: van lead tot klant in 12 stappen

Hoe zorg jij voor een gestroomlijnde workflow? CRM, projectplanning, facturatie en support: met deze 12 stappen beheer je je volledige proces van A tot Z.

De toekomst van sales en marketing: wat staat ons te wachten?

Fay Haelterman Fay Haelterman on 6-feb-2017 17:34:36 in Groeien met je onderneming

Hoe ziet de toekomst van sales en marketing eruit nu automatisatie en artificial intelligence steeds belangrijker worden? Ontdek het hier.

Digitalisering van je kmo: zo ontdek je de ideale tools

Fay Haelterman Fay Haelterman on 18-nov-2016 17:07:31 in Groeien met je onderneming

Voor heel wat kmo’s brengt digitalisering vragen en kopzorgen met zich mee. Deze 4 tips scheppen klaarheid voor de keuze van de juiste tools.

Teamleader wint finale en wordt Beloftevolle KMO 2016-2017!

Na Beloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen, werd Teamleader meteen ook verkozen tot Beloftevolle KMO 2016-2017. En dat op de Dag van de Ondernemer!

“Failing forward”: falen en opstaan als internationale scale-up

Jeroen De Wit - CEO Jeroen De Wit - CEO on 18-nov-2016 15:35:24 in Groeien met je onderneming

Ondernemen gaat met falen en opstaan. Dat weten wij maar al te goed: bij onze internationale groei kwamen heel wat hindernissen kijken. We belichten de belangrijkste i.h.k.v. de Dag van de Ondernemer.

Teamleader haalt nieuwe investering van 10 miljoen euro op

Teamleader ontvangt een nieuwe kapitaalsinjectie van 10 miljoen euro. Een nieuw hoogtepunt in een meer dan fantastisch 2016!

10 tips om het beste te halen uit al je business events

Elk bedrijf heeft een lijst met business events op de agenda staan, maar hoe haal je het beste uit elke beurs en ieder event voor een optimaal rendement?