Asbitech: "Dankzij Teamleader weten we precies wat we verdienen aan een project"

Wie asbest vermoedt, wil hier zo snel mogelijk vanaf. Of het nu in je huis of in je bedrijfspand zit. Dat weten ze bij Asbitech heel goed, vertelt preventieadviseur Emily Leten. Asbitech verwijdert alle soorten asbest, van golfplaten tot leidingisolatie in kelders. "Overal waar je denkt dat asbest kan zitten, kan het ook écht zitten", zegt Emily. Dan moet er dus snel actie worden ondernomen. Met de software van Teamleader kan Emily klanten vlug laten zien wat het kostenplaatje is, en wanneer haar werknemers aan de slag kunnen. Dat voelt prettig én veilig.

Cockheyt Biopools: "Teamleader bespaart niet alleen veel tijd, het is ook veel minder foutgevoelig"

Zwemmen in water zó helder dat je het kunt drinken, en dat in je eigen achtertuin. Klinkt als een droom, en Kim Vervloessem maakte die samen met haar partner Kevin waar. Althans: ze startten in 2019 hun eigen bedrijf, Cockheyt Biopools, dat zwembaden aanlegt zonder chloorwater. Echte aanpakkers dus, maar ook bij zo’n bedrijf komt administratie kijken. Om die zo soepel mogelijk te verwerken, maakt Kim gebruik van Teamleader.

Coachall: "Wij verkopen alleen waar we zelf superenthousiast over zijn. Teamleader dus"

Altijd op zoek naar verbetering. Er is geen zin die Niels Moons, (mede)oprichter van softwareintegratiebedrijf Coachall, beter omschrijft. Of het nu gaat om persoonlijke doelen - Niels is sportief en houdt zijn prestaties graag bij met een smartwatch - of om zijn carrière, zijn passie voor altijd nóg meer efficiëntie klinkt overal in door. Combineer dat met zijn grafische scholing - "Ik vind het belangrijk dat dingen niet alleen handig zijn, maar ook mooi" - en zijn warme, gastvrije inborst en het is duidelijk: dit is de man die je moet hebben als je bedrijf hulp op het gebied van software kan gebruiken.

Supertrips.nl: "Wij hebben kosten bespaard en de omzet verhoogd"

Rutger van de Maat is een millennial met een doel voor ogen. En probeer hem daar maar eens vanaf te brengen. In 2016 nam hij Supertrips.nl van een kennis over en sindsdien werken hij en het Supertrips-team keihard om de Booking.com te worden voor bijzondere overnachtingen in Europa. “Ik houd van mooie locaties en bijzondere accommodaties, die ervaring wil ik vindbaar maken voor iedereen.”

CUBE4: "Ik wil op de werf en bij klanten zijn, niet achter een computer"

Wie? Willem Vermassen, oprichter en zaakvoerder Wat? Maakt strakke, duurzame bijgebouwen in hout Teamleader sinds? 2015 Grootste uitdaging? Klanten en projecten van A tot Z opvolgen, van offerte tot facturatie én betaling 

FOODPHOTO: “Iedereen werkt hier met Teamleader, ook creatieven en freelancers.”

Foodphoto is een pionier. De foto- en filmstudio specialiseert zich al sinds 1988 in voeding. Lang voor de boom van de voedselfotografie, lang voor de food porn Instagram en Facebook veroverde. Zowel start-ups als internationale voedingsreuzen vinden de weg naar de studio.

VDS: “Zonder Teamleader zouden we nooit staan waar we nu staan.”

Sommige families hebben het getroffen. Neem nu Niek en Thomas Vanderstraeten: een identieke tweeling, met dezelfde gedrevenheid, en het fervente geloof dat hard werk zijn vruchten afwerpt.  Samen runnen ze het renovatiebedrijf VDS uit Gentbrugge. Wie in Gent rondrijdt, herkent ongetwijfeld hun logo.

Tuinjan: “Teamleader bespaart ons heel wat administratie en bureautijd.”

Ecologisch tuinaannemer Tuinjan vond in Teamleader de ideale oplossing voor efficiëntere administratie, klantopvolging en facturatie. Lees hier het volledige verhaal!

Alive: “Teamleader en WinBooks besparen onze klanten heel wat tijd en geld.”

Teamleader en WinBooks hielpen Alive sneller te groeien en concurrentiëler te worden. Lees hier hun volledige verhaal.

Partners for Design: “Dankzij de integratie met ClearFacts hebben we nu altijd inzicht in onze boekhouding.”

Web agency Partners for Design vereenvoudigde de administratie met Teamleader, maar ging ook slimmer boekhouden dankzij de integratie met ClearFacts.