[VIDEO] Agency Life over positionering: "Ent je positionering op waar je morgen naartoe wil"

Je agency stevig positioneren helpt je om de juiste klanten aan te trekken. Want hoe duidelijker je verhaal naar potentiële klanten, hoe groter de kans op een perfecte match. En op een mooie samenwerking. Maar wat gebeurt er met je merkbelofte wanneer je bureau – of de markt – evolueert? Daarover gaat dit Agency Life-stuk. 

[VIDEO] Agency Life: Hoe zorg je voor duurzame groei? "Een slimme combinatie van in- en outbound"

Startende agencies zijn vaak even zoet met mond-tot-mondreclame. Klanten komen via-via en voor je het weet staan er geen 5, maar 20 collega’s op je payroll. Yikes! Om ook na die vliegende start duurzaam te blijven groeien, denk je best bewust na over je klantenwerving. In deze aflevering van Agency Life: het waarom en hoe van acquisitiestrategieën.  

[VIDEO] Agency Life: Wie is de ideale klant? "Hou vast aan je principes, ook wanneer het minder gaat"

Een agency runnen begint met weten wie je ideale klant is. Liefst heb je daarvoor een checklist bij de hand, waaraan je potentiële klanten aftoetst. Maar wat doe je wanneer een prospect niet alle voorwaarden voldoet? Stuur je de lead wandelen, of schuif je je criteria aan de kant? Daarover gaat deze Agency Life-blog. 

[VIDEO] Agency Life: Big bang of salami? Zo halen 4 topagencies werk binnen

Nieuw werk binnenhalen kan op twee manieren: via een pitch met veel toeters en bellen, of via een losstaande opdracht waarop je daarna stapsgewijs verder bouwt. Maar wat is nu de beste manier, en hoe bewaar je het evenwicht tussen beide? Je leest het antwoord in deze Agency Life-blog. De video vind je iets lager. Smakelijk!