Teamleader Blog Article

Terug naar het blog overzicht

Work Smarter 2017: Onze keynote speakers

11 mei is het zover: dan gaat de tweede editie van Work Smarter door in de Art Cube in Gent. Ook dit jaar willen we daar professionals uit verschillende sectoren samenbrengen om het te hebben over de evolutie van de werksfeer. 4 keynote speakers zullen ons doorheen de dag uitdagen om na te denken over wat ‘work smarter’ eigenlijk betekent:

Rodolphe Dutel, Remotive.io

Deze voormalig Director of Operations bij Buffer vindt dat mensen productiever moeten worden, zodat ze meer tijd kunnen overhouden voor reizen, ontdekken en genieten van het leven. Daarom richtte hij ook Remotive.io op, een website die mensen (op afstand) helpt om slimmer te werken.

In deze blog ontdek je meer over de toenemende interesse in remote working en productief werken op afstand.

Sihame El Kaouakibi, Let’s Go Urban

Diversiteit in al zijn facetten, dat is waar Sihame El Kaouakibi naar streeft met een grote hoeveelheid initiatieven. Ze is er dan ook vurig van overtuigd dat een nieuwe visie op diversiteit en het inzetten van een grote verscheidenheid aan talenten, veel voordelen kan opleveren op de werkvloer.

Deze blog gaat dieper in op de impact die diversiteit kan hebben op jouw onderneming.

Jamie Anderson, Antwerp Management School

Als wielrenner en professor in bedrijfskunde bekijkt Jamie Anderson ‘succes’ vanuit heel verschillende perspectieven. Zijn eigen ervaring doet hem pleiten voor een nieuwe definitie van succesvol zijn, vooral als we slimmer en gelukkiger willen werken.

Lees deze blog om meer ideeën te krijgen over succes op de werkvloer en hoe je dat samen met je medewerkers kan bereiken.

Jeroen De Wit, CEO Teamleader

Uiteraard mag onze eigen CEO, Jeroen De Wit, niet ontbreken. Hij doet een boekje open over zijn visie op community building en hoe dit bij Teamleader een rol zal spelen. Daarnaast staat er ook nog een belangrijke aankondiging gepland…

Work Smarter

Over de auteur

Fay Haelterman

Resoluut heeft Fay besloten dat ze 1 meter 70 wil zijn, waardoor we haar nog nooit gezien hebben met hakloze schoenen. Dezelfde vastberadenheid zien we terug in haar schrijven: de rest van het content team moet Fay regelmatig van haar scherm wegrukken om ervoor te zorgen dat haar blogpost niet de volgende ‘Oorlog en vrede’ wordt. We proberen haar dus voornamelijk teksten door te schuiven van meer dan 5000 tekens en zo houden we iedereen gelukkig!

Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!