Teamleader Blog Article

FOMO-alert: waarom je écht aanwezig wil zijn op Work Smarter 2019

Cedric Auman Cedric Auman on 28-feb-2019 18:24:19 in Teamleader

FOMO-alert: waarom je écht aanwezig wil zijn op Work Smarter 2019

Kmo’s, start-ups en scale-ups werken vol overtuiging aan het imago van hun bedrijf – met Teamleader als grootste supporter, want de tool helpt hen het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. Work Smarter bouwt verder op dat verhaal: onder het motto ‘Work Like a Pro’ brengen we op 16 mei 2019 ondernemers uit verschillende sectoren samen om hun tips & tricks voor een professionele service en uitstraling met elkaar te delen.

Intussen zijn we al toe aan de vierde editie van Teamleaders jaarlijkse Work Smarter-event, vorig jaar nog goed voor meer dan 600 aanwezigen. Deze editie belooft nóg straffer en – uiteraard – professioneler te worden. Voor één dag verandert het FLEX Meeting Center in Flanders Expo in een mekka voor ondernemers met goesting om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen én hun netwerk uit te bouwen. Kortom, om echte pro’s te worden in wat ze doen.

Omdat jij perfect in dat plaatje past, willen we je er natuurlijk graag bij. Deze drie redenen om te komen trekken je zonder twijfel over de streep.

1. Verzamel unieke tips van pro-sprekers

Op Work Smarter wisselen keynotes en break-outsessies elkaar af. Je stelt je eigen programma samen, waardoor je met de relevantste inzichten voor je bedrijf naar huis terugkeert.

Naar goede gewoonte voorzien we drie podia, elk met hun eigen doel. Aan de Get Stuff Done Stage krijg je pro-tips over time management, terwijl onze collega’s op de Teamleader Stage je nóg efficiënter leren werken met onze software. Ook opnieuw van de partij: de Growth Stage, het hoofdpodium waar bekende ondernemers je inspireren met hun fascinerende groeiverhalen. Benieuwd wie we konden strikken? We lichten met plezier al een tipje van de sluier:

WS_BE_19_Website_Blog_3ReasonsWhyToComeWS_Image5

  • Eline De Munck brengt haar verhaal over Odette Lunettes, dat in geen mum van tijd populair werd in het binnen- en buitenland. Met haar gloednieuwe merk slaagde ze erin om de eeuwenoude brillenmarkt een grondige make-over te geven.

  • Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, is het ondernemerschap met de paplepel ingegeven. En toch vond hij het imago van de keten volledig opnieuw uit. Als een van de eerste ondernemers die van klantgerichtheid een ‘unique selling proposition’ maakte, loodst hij je van A tot Z door zijn aanpak.

  • Thierry Geerts houdt een pleidooi voor meer digitale goesting bij bedrijven en overheden. Want als iémand weet welke impact dat heeft op de professionaliteit van een bedrijf, is het wel de CEO van Google België.

In de aanloop naar 16 mei 2019 breiden we onze affiche steeds verder uit, dus hou het volledige programma goed in de gaten. 

2. Treed bij tot een pro-community van ondernemers

Teamleader is er 100% van overtuigd dat het Work Smarter-publiek niet moet onderdoen voor de sprekers. Want ook jij bent een pro in je vakgebied. Je deed ongetwijfeld unieke werkervaringen op, en maakte je skills eigen om ‘u’ tegen te zeggen. Waarom zou je die kennis voor jezelf houden?

Tussen de sessies door organiseren we netwerkmomenten waarop je in dialoog kan gaan met medeondernemers, journalisten en andere geïnteresseerden: de uitgelezen kans om nieuwe gezichten te leren kennen én zelf een antwoord te krijgen op je prangende vragen over ondernemerschap.

WS_BE_19_Website_Blog_3ReasonsWhyToComeWS_Image3WS_BE_19_Website_Blog_3ReasonsWhyToComeWS_Image2WS_BE_19_Website_Blog_3ReasonsWhyToComeWS_Image4


3. Leer werken met pro-tools op maat van je bedrijf

Teamleader is niet de enige speler op de markt die slimme oplossingen ontwikkelt voor je bedrijf: ook onze partners, wiens tools je makkelijk koppelt met de onze, hebben zich tot ware pro’s ontpopt. 

Ga langs bij de verschillende beursstanden op Work Smarter 2019 en see for yourself: je ontmoet zeker en vast een softwareprovider die je Teamleader-ervaring compleet maakt. Om nog maar te zwijgen over onze eigen productupdates die we bekendmaken op het event…

Voel je de FOMO al opborrelen? Wees zeker van je ticket en schrijf je nu in.

WS_BE_19_Website_Blog_3ReasonsWhyToComeWS_Image6