Teamleader Blog Article

Work Smarter, hét event voor ambitieuze kmo’s, op 7 mei in Gent. 3 vragen aan Teamleader CEO Jeroen

Robin Van Cleemput Robin Van Cleemput on 26-feb-2020 14:03:00 in Work Smarter

Work Smarter, hét event voor ambitieuze kmo’s, op 7 mei in Gent. 3 vragen aan Teamleader CEO Jeroen

Op 7 mei organiseren we bij Teamleader ons jaarlijkse Work Smarter event. We strijken neer in Gent voor wat opnieuw hét event voor ambitieuze kmo’s en ondernemers zal zijn. Wat moet je weten? Onze CEO Jeroen beantwoordt 3 eenvoudige vragen over Work Smarter. Hier koop je alvast tickets - het Early Bird tarief geldt nog, maar niet superlang meer…  

Wat is Work Smarter? 

Jeroen: “Work Smarter is hét topevent voor kmo’s die vooruit willen. Het is een dag waarop we de hele Belgische kmo-community bij elkaar brengen: klanten van Teamleader, potentiële klanten van Teamleader, interessante sprekers, integratie- of andere partners, ons hele team, federaties, ex-medewerkers, enzovoort. Ons doel is die hele community in contact brengen met elkaar, inspireren en ook daadwerkelijk helpen om elke dag slimmer te werken. Vorig jaar waren er een 900-tal mensen aanwezig; een topeditie. We hopen dit jaar nog beter te doen. Het thema voor deze editie is “Durf (anders) doen”. De rode draad is de combinatie van lef, efficiëntie en anders-zijn die iedere ondernemer onder de knie moet hebben.”

Waarom zou een ondernemer naar Work Smarter moeten komen?

Jeroen: “Er zijn verschillende redenen. Een eerste is om geïnspireerd te worden. We zorgen telkens voor een interessante line-up van topsprekers en daar zijn we ook dit jaar zeker in geslaagd. Maar er is meer: in break-outsessies gaan we dieper in op bepaalde topics, we organiseren een partnerbeurs vol bedrijven die kmo’s helpen om slimmer te werken, er is een netwerkapp en -zone waar ondernemers elkaar ontmoeten, er is een boekenstand, een mediasalon met Kanaal Z, en veel meer. Kmo’s zijn de ruggengraat van onze economie. We zorgen ervoor dat zij zich kunnen focussen op wat écht belangrijk is.”

Kunnen deelnemers meer te weten komen over Teamleader op Work Smarter?

Jeroen: “Zeker. Ons hele team is van de partij. Niet alleen hebben we een stand waar iedereen terecht kan met alle vragen over Teamleader of integraties, er is net als vorig jaar ook een Teamleader Stage. Daar geven we doorlopend demo’s, delen we info over efficiënt werken, beantwoorden we vragen en lichten we onze product roadmap voor 2020 toe. Dit zowel voor ons Teamleader-product (geschikt van 2 tot 10 users) als voor Yadera by Teamleader (gericht op grotere agencies van meer dan 10 users). Je komt dus alles te weten over ons, onze software en onze toekomstplannen. We hebben trouwens ook een paar verrassingen in petto, maar die kan ik vandaag nog niet verklappen natuurlijk”. (lacht).

Niet alleen Jeroen vindt het de moeite om naar Work Smarter af te zakken. Ook bezoekers van de vorige jaren zijn erg enthousiast. Ons event krijgt een score van maar liefst 8,8 op 10. Elk jaar verwelkomen we heel wat terugkerende bezoekers. Check hier onze aftermovie van vorig jaar. En koop snel je ticket, voorlopig nog aan Early Bird tarief (99 euro ipv 150 euro).

Koop hier je Work Smarter Ticket